A Bajnokok Ligája folytatódik a hét közben a 2. fordulóval. A keddi játéknap csúcsmérkőzése a tavalyi BL döntős Tottenham és a Bayern München öszecsapása lesz minden bizonnyal. A hazaiak pocsékul kezdték a Premier League szezont s a Chelsea és a Manchester United társaágában szerénykednek a dobogótól messze. Pochettino együttese sokat erősödött a középpályán ám úgy tűnik nehézséget okoz a mesternek az új szerezemények beépítése. A vendégek a Német bajnokságban nem kezdte rekorddöntéssel ám semmi képpen sem nevezhető rossznak a teljesítményük. Jelenleg a tabella 2. helyén állnak a Lipcse mögött 2 ponttal lemaradva. A mai mérkőzés esélyese inkább a Bayern München. Jó mérkőzés előtt állunk.


Tottenham Hotspur: Lloris;Rose;Vertonghen;Alderweireld;Aurier;Winks;Ndombele;Sissoko;Alli;Son;Kane


Bayern München:Neuer;Pavard;Boateng;Süle;Alaba;Tolisso;Kimmich;Gnabry;Coutinho;Coman;Lewandowski


A mérkőzést a Bayern München kezdte. 2.perc: Gnabry hagyott ki nagy ziccert. 6.perc: Son lövése kerülte el a akput. 7.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 10.perc: Son próbálkozását védte neuer. 12.perc: Son lőtt a hálóba egy pontos beívelést követően. 15.perc. Kimmich lőtt 16 méterről  ahálóba 1:1! 18.perc: két hazai szöglet következett helyzet nélkül. 20.perc: két vendég szöglet következett ám gólhelyzet nem alakult ki. 22.perc: hazai sarokrúgás következett ám gólveszély nem alakult ki. 25.perc: Gnabry sárgult be. 26.perc: Ndombele lövését Neuer védte kapásból. 35.perc: Coman lőtt kevéssel a akpu mellé. 39.perc: endég szöglet melyet kvöetően a hazaiak hozhatták a labdát. 42.perc. Ndombele sárgult be. 44.perc: vendég szöglet melyet követően Lewandowski lőtt a hálóba 1:2! Így ért véget az első játékrész.


A második félidőt a Tottenham kezdte. A félidőben Alaba helyére Thiago állt be. 46.perc. Kane sárgult be. 49.perc: Tolisso lőtt a kapu mellé. 53.perc: nabry keveredett a büntető területre majd lőtt a hálóba 1:3! 55.perc: ismét Gnabry lőtt a hálóba 1:4! 59.perc: Coman szabálytalankodott a 16-oson belül így hazai büntető következett melyet Kane lőtt a hálóba 2:4! 64.perc: Ndombele helyére Eriksen állt be. 66.perc: Eriksen lövését Neuer védte bravúrral. 67.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 71.perc: Coman helyére Perisic állt be majd Alli helyére Lucas illetve Boateng helyére Martinez. 81.perc: Lamela állt be Winks helyére. 83.perc: Gnabry lőtt ismét a hálóba 2:5! 87.perc: Coutinho labdáját Lewandowski lőtte a hálóba 2:6! 88.perc: Gnabry lőtt ismét a hálóba 2:7! A haosszabbításban Tolisso fejelt a keresztlécre. Ezzel ért véget a mérkőzés.


Az első játékrészben a mindkét együttes gólratörően játszott. A hazaiak szerezték meg a vezetést majd a vendégek gyorsan válaszoltak. Sok ziccer maradt ki ám a félidő végén a avendégek fordítani tudtak. A második félidőben következett amire nem sokan számítottak.A vendégek begyújtották Gnabry révén a trakétákat s gyakorlatilag minden nagyobb helyzetüket gólra tudták váltani. A hazaiaknak csupán egy büntető révén sikerült kozmetikázni az eredményt. Végül megsemmisítő eredmény született a Totthanem szempontjából sőt angol együttes ilyen szintű vereséget nem szenvedett még a BL-ben hazai pályán. Gnabry 4 gólja elképesztő teljesítmény. Összességében kitűnő mérkőzést láthattunk.

októl. www.avast.com