Wolfsburg – Frankfurt

Az idén nagyon gyengén szereplő Wolfsburg fogadja az idén remeklő Frankfurtot. Nagyot fordult a kocka a tavalyi évhez képest ugyanis az elmúlt szezonban a hazaiak a 8. helyen, míg a vendégeknek osztályozót kellett játszaniuk a bentmaradásért. Jelenleg a Frankfurt a 6., így idén aligha lesznek kiesési gondjaik, míg a Wolfsburg csak a 15. helyen áll mindössze 10 megszerzett ponttal, -11-es gólarány mellett 2 győzelem és 4 döntetlen mellett 8 vereség áll a nevük mellett. A Frankfurt 7 győzelem, 5 döntetlen mellett csak 2 vereséggel állnak. A hazaiak már egy edzőváltáson is túl vannak, de ez sem vezette vissza a helyes útra a csapatot. Fogadási szempontból egy kétesély döntetlen vagy vendég tűnik jó választásnak 1.50 körüli szorzóért vagy gólok számát tekintve 2.5 gól alatti mérkőzésre látok nagyobb esélyt.

Sevilla – Malaga

Hosszú idő után játszik úgy mérkőzést a Sevilla, hogy nem kellett hétközben pályára lépniük, ráadásul ezt hazai pályán teszik az idegenben nagyon gyenge mutatókkal rendelkező Malaga ellen. A Malaga eddig nyeretlen maradt idegenben, mindössze 4 döntetlent tudtak elérni 3 vereség mellett ezzel szemben a Sevilla kettősterhelés alatt is rendre nyerte hazai meccseit 7-ből 6 meccset megnyertek a hazaiak, csak a Barcelonától kaptak ki az meg nem meglepő. Az elmúlt szezonban is legyőzték hazai pályán a Malaga-t, idén sem lehet más a kimenetel, amire 1.50 körüli szorzót kapunk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .