A Spanyol Bajnokság 37.fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló egyik legérdekesebb mérkőzésére Madridban kerül sor ahol a Real Madrid biztosíthatja bajnoki címét amennyiben legyőzi hazai pályán a Villareal együttesét. A királyiak a szünetet követően az összes megszerezhető pontot bezsebelték, míg ősi riválisuk a Barcelona nehezen nyerte mérkőzéseit s emellett sok pontot hullajtott. A mérkőzésen Ramos és társai egy meglehetősen hektikus szezont követően ülhetnek léphetnek fel a jelképes dobogó tetejére. Igaz Spanyolországban nehéz elképzelni az utóbbi 10 szezont követően, hogy a Barca és a Real Madrid ne az első két hely valamelyikén végezzenek. A Villareal összeszedte magát a szezon végére így nehéz elképzelni, hogy sima mérkőzésen hagyják ünnepelni mai ellenfelüket.. Jó mérkőzés előtt állunk.


Real Madrid: Courtois;Mendy;Ramos;Varane;Carvajal;Modric;Casemiro;Kroos;Hazard;Benzema;Rodrygo


Villareal: Asenjo;Gaspar;Chakla;Torres;Quintilla;Anguissa;Morlanes;Pena;Chukwueze;Gomez;Moreno


A mérkőzést a Villareal kezdte. 17.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 18.perc: Chakla sárgult be. 34.perc: Modric labdáját Benzema lőtte a hálóba 1:0! Szinte a semmiből született a találat. 37.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 44.perc: ismét hazai szöglet helyzet nélkül. 


A második félidőt a Real Madrid kezdte. Pena helyére Bruno állt be illetve Ontiveros állt be Chukwueze helyére. 54.perc: Carvajal sárgult be. 65.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 62.perc: Modric sárgult be. 63.perc: Asensio állt be Hazard helyére majd Rodrygo helyére Vinicius, ezt követően Morlanes helyére Iborra, majd Gomez helyére Casorla. 68.perc: Quintinilla sárgult be. 76.perc: a 16-oson belül szabálytalanság melyet követően hazai 11-es következett melyet követően Bernzema lőtt a hálóba 2:0! 81.perc: hazai szöglet melyet követően Kroos lőtt a keresztlécre. 83.perc: Aguissa helyére Trigueros állt be. 83.perc: Iborra lőtt a hálóba 2:1! 84.perc: Lucas állt be Carvajal helyére majd Isco váltotta Modricot és Valverde helyére Kroos állt be. 86.perc Isco sárgult be. 88.perc. vendég szöglet helyzet nélkül. A hosszabbítás 6 perc: 93.perc: Bruno hibázott nagy ziccerben. 95.perc: Asensio lőtt találatot ám a videóbíró miatt jogosan érvénytelenítették azt. Így ért véget a találkozó. 34. alkalommal bajnok a Real Madrid!


Az első játékrészben az együttesek nagyot küzdöttek ám a játék rovására ment az akarás. A második félidőben sok esemény mellett két találatot is jegyezhettünk. A hazaiak megérdemelten nyertek igaz akár döntetlen is lehetett volna a meccs vége. A Barcelona botlásával együtt még látványosabb pontkülönbség alakult ki a tabellán.  

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .