A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágói folytatódnak. A sorozat egyik kuriózumának számított amikor a PSG és a Manchester United-et összesorsolták. E két együttes még nem találkozott az egyenes kieséses szakaszban illetve a párizsiak még nem nyertek angol földön egészen az ezt megelőző összecsapásig ahol 2:0-ra diadalmaskodtak a vörös ördögök felett. Az eredmény már önmagában is több mint biztató a továbbjutásra nézve a párizsiak szempontjából s ha ehhez hozzá tesszük a az angol együttes 10 sérültjét s Pogba eltiltását nos aligha kérdéses e továbbjutás kimenetele. Persze nem akármilyen együttesről van szó hanem Anglia legeredményesebb együtteséről a Manchester Unitedről. Emiatt is lesz érdekes,hogy a toldozott foldozott Solskjaer együttes mire lesz képes Párizsban két gólos hátrányból. Természetesen az este esélyese a hazai együttes.

PSG: Buffon;Bernat;Kimpembe;Silva;Kehrer;Verratti;Marquinhos;Di Maria;Draxler;Alves;M’bappe

Manchester United: De Gea;Lindelöf;Bailly;Smalling;Shaw;Fred;McTominay;Young;Pereira;Lukaku;Rashford

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 2.perc: egy hatalmas védelmi hibát követően Lukaku lőtt éles szögből a kapuba 0:1! 8.perc: M’bappe lövését kellett a vendégeknek a kapuból kiimádkozni. 12.perc: Bailly elaludt s Bernat őt megkerülve gyakorlatilag az üres kapuba lőtt 1:1! 14.perc: Alves lőtt kapásból a léc fölé 16 méterről. 20.perc: Bernat lövését De Gea védte földön túli bravúrral majd a kipattanó Di Maria lőtte messze a kapu mellé. 26.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 30.perc: Rashford lőtt távolról kapura mely kipattant Buffonról s az érkező Lukaku a kapuba lőtt 1:2! Szinte a semmiből vezet egy találattal a vendég együttes. 34.perc: Di Maria sárgult be. 36.perc: Bailly helyére Dalot állt be. A félidő végéig a hazaiak tartották a labdát ám helyzetig már nem jutottak.

A második félidőt a PSG kezdte. 51.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 56.perc: Di Maria lőtt a kapuba lesről. 60.perc: Di Maria lőtt De Gea ölébe. 70.perc: Kehrer helyére Paredes érkezett illetve Draxler helyére aki megsérült Menuier érkezett.72.perc: M’bappe került a 16-oson belülre s hagyott ki ordító ziccert. 75.perc: Paerdes is besárgult. 80.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 81.perc: Pereira helyére Chong állt be a vendégeknél. 84.perc: Bernat került helyzetbe s lőtte telibe a bal kapufát. 87.perc: Young helyére Greenwood állt be. 90.perc: Dalot lőtt távolról a kapura mely Kimpembéről pattant szögletre. A videóbíró azonban megállapította,hogy a védő kezéről ment ki a labda, a védő pedig a 16-on belül tartózkodott így a bíró miután a saját szemével meggyőződött az esetről büntetőt ítélt a vendégek javára. A 11-est Rashford lőtte a kapuba 1:3! 94.perc: Marquinhos sárgult be. 95.perc: Alves helyére Cavani állt be. 96.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 99.perc: Shaw sárgult be. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a vendégek gyakorlatilag a semmiből lőttek két találatot s nagyjából ennyiszer lépték át a térfelet. A hazaiak Bernat révén tudtak szépíteni s gyakorlatilag 27 percen keresztül akár több gólt is rúghattak volna ám maradt az 1:2 a félidő végén összesítésben 3:2 a PSG javára. A második játékrészben is javarészt a hazaiak nyomtak s támadtak. Több gólhelyzetük is akadt M’bappe és Bernat illetve Di Maria révén ám ezeket nem tudták kihasználni. A végén pedig büntetett a foci törvénye. A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát s egy büntetőből esett góllal idegenben lőtt góllal továbbjutott az ifistákkal játszó Manchester United! A Bajnokok ligája történetének első olyan párosítása amikor hazai kétgólos hátrányból egy együttes ki tudta harcolni a továbbjutást. Ez a 107.-ik próbálkozás volt! Kitűnő mérkőzést láthattunk egy felejthetetlen estén.