Folytatódik a Bajnokok Ligája menetelés. A legjobb 8 közé jutásért helyenként élményszámba menő párosításokat láthatunk majd. A mai estén rögtön az egyik legkiélezettebb csata vár ránk ahol a Manchester United fogadja a PSG együttesét. A hazaiak hullámzó szezont tudhatnak eddig magukénak. Mourinho irányítása alatt szenvedett az együttes s meglehetősen rossz pozícióba került hazája bajnokságában (6. hely). Solskjaer irányítása óta azonban az együttes megtáltosodott s 11 meccsből 10-et megnyert 1 döntetlen mellett, mindemellett sok gólt lőttek s minimálisat kaptak. Ennek köszönhetően tovább jutottak az FA Kupában illetve feljöttek a PL 4. helyére. A mai este során azonban egy bombaerős ellenfél vár rájuk akik alig alig buknak a Francia Bajnokságban pontokat s a világ egyik legerősebb kerete áll Tuchel rendelkezésére. Igaz a mai estén Neymar Cavani és Menuier nem áll majd rendelkezésre. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Manchester United: De Gea;Young;Bailly;Lindelöf;Shaw;Pogba;Matic;Herrra;Martial;Lingard;Rashford

PSG: Buffon;Kehrer;Silva;Kimpembe;Bernat;Marquinhos;Verratti;Alves;Draxler;Di Maria;Mbappe

Az első félidőt a PSG kezdte. 6.perc: Di Maria lőtt kevéssel a kapu mellé. 9.perc: Rashford lőtt éles szögből kapura ám Buffon fogta a labdát. 9.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 11.perc: Kimpembe sérült meg. 16.perc: Buffon húzott le Pogba elől egy beívelést. 18.perc: Pogba lőtt a keresztléc fölé. 19.perc: Draxler sárgult be. 26.perc: Pogba sárgult be. 28.perc: vendég kontra melynek végén Mbappe lőtt kevéssel a kapu mellé. 30.perc: Young sárgult be. 34.perc: Bernat sárgult be. 38.perc: Martial sérült meg de tudta folytatni a játékot majd a 39.percben Di Mariá-t lökte Young a hirdetőtáblára, Young megúszta a 2. sárga lapot. 42.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 45.perc: vendég szöglet ám helyzet ebből sem alakult ki. A hosszabbítás 5 perc, 46.perc: Lingard sérült meg helyére Sanchez érkezett. 47.perc: Alves lőtt a keresztléc fölé egy szabadrúgást.

A második félidőt a Manchester United kezdte. A félidőben Martial helyére Mata állt be. 50.perc: Lindelöf sárgult be. 53.perc: Mbappe próbálkozását De Gea védte bravúrral majd az ezt követő szögletből Kimpembe szerezte meg a vezetést a vendégeknek 0:1! 56.perc: vendég szöglet melyet követően Alves lövését blokkolta a védelem, azt ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 59.perc: Herrera lőtt kevéssel a kapu mellé. 60.perc: vendég kontra melynek végén Mbappe lőtt a hálóba 0:2!62.perc: Alves sárgult be. 63.perc: Mbappe lövését De Gea védte. 65.perc: De Gea védte ezúttal Bernat próbálkozását. 66.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 71.perc: Young szögletéből helyzet nem alakult ki. 75.perc: Verratti helyére Paredes érkezett. 81.perc: Di Maria helyére Dagba érkezett. 82.perc: Herrera lőtt kevéssel a kapu mellé. 84.perc: Rashford helyére Lukaku érkezett. 87.perc: Herrera is besárgult. 89.perc: Pogba sárgult be veszélyes játék miatt így piros lappal hagyta el a pályát. A hosszabbítás 4 perc, 92.perc: Shaw sárgult be. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a vendégek kezdte jobban, majd a hazaiak vették át a játék irányítását. Csapkodó volt a játék sok sárga lap született s két esetben is (Young;Kimpembe) villanhatott volna a piros lap. A második játékrészben a vendégek szenzációs 20 percet produkálva állva hagyták a hazaiakat s két gólt szerezvén eldöntötték a mérkőzést sőt minden bizonnyal a továbbjutó sorsát is. A hazaiak kulcsembereit megfojtotta a vendégek taktikája s így a hazaiak nehezen kerültek a kapu elé. Martial és Lingard sérülése illetve Pogba piros lapja miatt nem játszhat a visszavágón. Ráadásul az együttes nehéz két hónap előtt áll mely mérkőzéseken Lingard és Martial játéka kérdéses lesz. A vendégek kitűnő helyzetből várhatják a visszavágót.