A Bajnokok Ligája elődöntőinek visszavágóit rendezik meg a hét közepén. A párharcok közül egyértelműbbnek az első találkozót követően a Manchester City PSG párosítás tűnik. Az angolok igaz nehéz kezdést követően de idegenben nyerni tudtak így igazából egy döntetlennel sőt még egy 0:1-el is a döntőbe juthatnak. A Párizsnak mindent egy lapra feltéve kellene támadni és eredményesnek lenni legalább 2 alkalommal míg eközben gólt sem kap. Lássuk be ez nem tűnik egyszerű feladatnak az idei Manchester city ellen sem. Kitűnő mérkőzés előtt állunk. 

Manchester City : Ederson;Zhinchenko;Dias;Stones;Walker;Gündogan;Fernandinho;Silva;Mahrez;De Bruyne;Foden

PSG : Navas;Florenzi;Marquinhos;Kimpembe;Diallo;PAredes;Herrera;Di Maria;Verratti;Neymar;Icardi

A mérkőzést a PSG kezdte. 7.perc: Zhinchenko mintha kezelt volna ám a VAR rendszer tisztázta a vállához ért a labda nincs büntető. 11.perc: egy kitűnő kiugratást követően Mahrez lőtt éles szögből a hálóba 1:0! A PSG egyre távolabb a City egyre közelebb a döntőhöz. 16.perc: vendég szöglet melyet követően Marquinhos fejelt a felső lécre majd Di Maria lövése ment a kapu mellé. 22.perc: Herrera sárgult be. 28.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 36.perC: Herrera lőtt centikkel a kapu mellé. 44.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 48.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül.

A második félidőt a Manchester City kezdte. 52.perC: két vendég szöglet helyzet nélkül. 55.perc: ismét vendég szöglet helyzet nélkül. 62.perc: Icardi helyére Kean állt be illetve Herrera helyére Draxler állt be. 63.perc: Foden passzolt Mahrez elé aki a kapuba lőtt 2:0! Úgy fest a mérkőzés eldőlt. 68.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 69.perc: Di Maria taposott szándékosan így piros lappal hagyta el a játékteret. 73.perc: Verratti és Zhinchenko is besárgultak reklamálásért. 74.perc: De Bruyne is besárgult. 75.perc: Paredes helyére Danilo állt be majd Florenzi helyére Dagba állt be. 77.perc: Foden lőtt kapufára. 79.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 82.perc: De Bruyne helyére Jesus állt be majd Silva helyére Sterling és Bakker helyére Diallo állt be. 83.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 85.perc: Fodent Aguero váltotta. 87.perc: Kimpembe majd Danilo is besárgultak. Több nagy helyzet nem alakult már ki.

Az első félidőben a vendégek kezdte aktívabban, ám  a vezetést a hazaiak szerezték meg. Több helyzetet alakított ki a vendég együttes ám találatig nem jutottak. A második játékrészben a vendégek mindent megtettek ám Di Maria kiállítása eldöntötte a párharcot illetve a hazaiak második találata. Összességében két kitűnő együttest láthattunk illetve két kitűnő mérkőzést!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .