A nemzetközi válogatott foci idén először kerül képernyőre. A 2022-es Quatari világbajnokság selejtezői kezdődnek meg a mai napon válogatottunk számára. A csoportban először barátainkkal a Lengyel válogatottal találkozunk. A vendégek edzője a Videoton volt trénere Paulo Sousa ami miatt pikáns összecsapás előtt állunk. Lewandowski jelenleg a világ legjobb játékosaként számon tartott labdarúgó a Bayern München kötelékében hétről-hétre ontja a gólokat. Válogatottunk Szoboszlai Dominik sérülése révén talán legnagyobb erősségét kénytelen nélkülözni. Az esélyek tekintetében nincs a mai találkozónak egyértelmű esélyese.

Magyarország: Gulácsi;Fiola;Orban;Szalai;Hangya;Kalmár;Nagy;Kleinheisler;Lovrencsics;Sallai;Szalai

Lengyelország: Szczesny;Beresznyski;Bednarek;Helik;Reca;Zielinski;Moder;Krychowiak;Szymanski;Lewandowski;Milik

A mérkőzést a Magyar válogatott kezdte. 6.perc: egy hazai kontratámadás végén Sallai lőtt magabiztosan a hálóba 1:0! 8.perc: Fiola sárgult be. 15.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 19.perc: Lovrencsics lövését Szczesny hárította. 27.perc: Lewandowski fejelt a kapu mellé kevéssel. 29.perc: Fiola lőtt a kapu mellé. 30.perc: Milik lőtt a kapu fölé. 34.perc: Helik sárgult be. 36.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 41.perc: Zielinski lőtt a védőkbe 18 méterről. Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a Lengyel válogatott kezdte. 49.perc: Bereszynski sárgult be. 53.perc: Szaali volt szemfüles s okosan lőtt a kapuba 2:0! 55.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 58.perc: Helik helyére Glik állt be illetve Moder helyére Piatek állt be, majd Szymanski helyére Jozwiak állt be. 60.perc: Piatek lőtt a hálóba okosan 2:1! 61.perc: Jozwiak pontos lövése landolt a hálóban 2:2! 66.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 67.perc: Lang állt be Hangya helyére, majd Lovrencsics helyére Nego állt be és Sallai helyére Varga állt be. 73.perc: Lang sárgult be. 75.perc: hazai szöglet melyet követően Orban fejelt a hálóba 3:2! 79.perc: Reca helyére Rybus állt be. 80.perc: Nagy sárgult be. 81.perc: Kalmár helyére Sigér állt be. 83.perc: Lewandowski lőtt nagy gólt 17 méterről 3:3! 84.perc: Milik helyére Grosici állt be. 85.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 87.perc: Szalai kapott  sárgát. 88.perc: Lewandowski lőtt kevéssel a kapu mellé. 94.perc: Fiola sárgult be így piros lappal hagyta el a játékteret. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a vendégek kezdtek magabiztosabban ám egy Sallai kontra végén a magyarok szerezték meg a vezetést. Ezt követően mindkét kapu folyamatosan veszélyben forgott, rendkívül sok lövés kerülte el mindkét kaput illetve a védők blokkoltak. A második félidőben talán az elmúlt évtized legizgalmasabb és legszínvonalasabb Magyar válogatott meccsét láthattuk. Helyzetek mindkét kapunál, gólok kontrák szép akciók. Elképesztő mérkőzés volt ahol a döntetlen talán reális eredménynek mondható.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .