A G csoport másik mérkőzésén a fradi hazai pályán fogadja a Dinamo Kijev együttesét. A találkozó tétje nem kevesebb mint hogy melyik együttesnek marad reális esélye a csoport 3. helyének megszerzésére. A két gigászt szinte elképzelhetetlen, hogy bármely kelet európai együttes megközelítse, ám a fradinak reális esélye van egy itthoni jó eredményt követően és egy esetleges idegenbeli kijevi bravúrt követően, hogy az Európa Liga csoportkörében folytassa. Az esélyek inkább a kijeviek mellett szólnak ám látva a fradi idei teljesítményét bőven benne van a levegőben a meglepetés.


FTC: Dibusz;Heister;Kovacevic;Blazic;Lovrencsics;Somalia;Haratin;Sigér;Nguen;Isael;Zubkov


Dinamo Kijev: Boyko;Kedziora;Zabarnyi;Popov;Karavaev;Shaparenko;Sydorchuk;Buyalskyy;tsygankov;Supriaga;De Pena


A mérkőzést a Kijev kezdte. A mérkőzés eleje puhatolózó játékot hozott. A 12.percben Somalia sárgult be. 19.perc: Karavaev lövését védte Dibusz. 21.perc: Heister sárgult be. 26.perc: vendég szöglet melyet követően vendég büntető következett kezezés miatt. A büntetőt Tsygankov értékesítette 0:1! Az eset miatt Haratin sárgult be. 39.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 41.perc: vendég kontra melynek végén De Pena lőtt a hálóba 0:2! Bajban a fradi. 46.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget az első játékrész. 


A második félidőt a Fradi kezdte. 52.perc: Sydorchuk sárgult be. 59.perc: Nguen lőtt a kapuba 1:1! 62.perc: előbb hazai szöglet majd rögtön utána egy vendég sarokrúgás helyzet nélkül. 65.perc: Haratin helyére Laiduni állt be. 71.perc: Laiduni illetve Nguen sárgult be. 73.perc: Sigér helyére Mak állt be illetve Boli helyére Barbosa. 76.perc: Buyalskyy sárgult be. 82.perc: Buyalskyy helyére Garmash érkezett. 83.perc: endég szöglet helyzet nélkül. 86.perc: brutális belépő Sydorchuk piros lappal vonult le a pályáról. 87.perc: Kovacevic helyére Dvali állt be illetve Botka váltotta Lovrencsicset. 89.perc: Shaparenko helyére Baluta érkezett illetve Supriaga helyére Lucescu állt be. 90.perc: Boli ért jól a labdába 2:2! 93.perc: Rodrigues állt be Tsygankov helyére. 94.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 96.perc: hazai szöglet melyet követően Zubkov lövését védte a kapus bravúrral. Ezzel ért véget az összecsapás.


Az első játékrészben a fradi nagyon megilletődötten kezdett. A vendégek kihasználták a büntetőt majd egy hazai védelmi hiba után megduplázták előnyüket. A második játékrészben a fradi magára talált. előbb szépíteni tudtak majd miután ember előnybe kerültek nem sokkal később egyenlíteni is tudtak. Jó mérkőzés volt ahol az FTC a végén akár a győzelmet is kicsikarhatta volna.