A csoportkör rangadójára készül hazai pályán a Real Madrid aki a Juventust fogadja. Az Internacionale a legrosszabbkor veszítette el Lukakut. A hazaiak pocsékul kezdték a Bl-t s egy hazai vereség és egy idegenbeli döntetlennel csoport utolsók. A mai mérkőzésen mindenképp nyerniük kellene a továbbjutás miatt. Az inter sem jól sem rosszul nem kezdte a bajnokságot, az élbolyban található. A madridiak mondhatni jól kezdték a hazai pontvadászatot igaz Zidane együttese még nem állt össze ennek jele a BL gyengélkedés. Jó mérkőzés előtt állunk melynek az Internacionale az esélyese.


Real Madrid : Courtois;Mendy;Varane;Ramos;Lucas;Kroos;Casemiro;Valverde;Hazard;Benzema;Asensio


Internacionale : Handanovic;D’Ambrosio;Vrij;Bastoni;Young;Vidal;Brozovic;Barella;Hakimi;Martinez;Pesrisic


A mérkőzést a Real Madrid kezdte.4.perc: Asensio lövését Handanovic hárította bravúrral. 5.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 10.perc: előbb Barella került helyzetbe majd Martinez hibázott ziccerben. 14.perc: Vidal lőtt kevéssel a kapu mellé. 23.perc: Valverde lőtt kevéssel a kapu fölé. 25.perc: Benzema talált a hálóba 1:0! 33.perc: hazai szöglet melyet követően Ramos fejelt a hálóba 2:0! 35.perc: Barella szépített 2:1! 44.perc: Vidal sárgult be. 


A második félidőt az Intern kezdte. 48.perc: Mendy sárgult be. 51.perc:  Brozovic sárgult be. 62.perc: Valverde is besárgult. 63.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 64.perc: Hazard helyére Vinicius állt be illetve Asensio helyére Rodrygo állt be. 68.perc: szinte a semmiből Perisic egalizálta az eredményt 2:2! 71.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 72.perc: Barella sárgult be reklamálásért. 74.perc: hazai szöglet melyet követően vendég kontra bontakozott ki s Martinez lőtt kevéssel a kapu mellé. 77.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 78.perc: Barella helyre Gagliardini állt be majd Perisic helyére Sanchez illetve Modric állt be Kroos helyére. 82.perc: egy csodás akció végén Vinicius lőtt a hálóba 3:2! 85.perc: Vidal helyére Nainggolan állt be. 92.perc: Courtois sárgult be. 93.perc: Benzema próbálkozását követően Handanovic védett nagyot. Ezzel ért véget a találkozó.


Az első játékrészben a hazaiak kitűnően kezdtek, majd a vendégek percei következtek. Ezt rögtön egy hazai gól sőt még egy zárta ám a vendégek is be tudtak találni. Kitűnő első félidőt láthattunk. A második játékrészben a két együttes kissé alacsonyabb tempóban folytatta a mérkőzést. A vendégek ki tudtak egyenlíteni ám a hazaiak végül meg tudták nyerni a mai magas színvonalú mérkőzést. A Real Madrid megérdemelten nyert.