A Bajnokok Ligája idei utolsó játéknapján kiderül mely 16 együttes az akik ki tudták vívni a továbbjutást. Idei utolsó elemzésünkben a Bayern München hazai szereplését vesszük górcső alá amint a Tottenham együttesét fogadja. A hazaiak már mint csoportelsők jutottak tovább míg a vendégek mint biztos csoportmásodikok. Mindkét együttes meglehetősen nehéz őszön van túl ahol átestek egy egy edzőváltáson. A vendégeknéál meglepetésre Mourinho került a kispadra míg a hazaiaknál Flick edző ült a kispadra, az csak később derül ki , hogy állandó vagy ideiglenes jelleggel. Tehát valódi tétje nincs a mai ütközetnek, igaz a Tottenham az őszi mérkőzsért ahol 7-2-re kikaptak biztosan szeretne revansot venni.  Az összeállításokban minden bizonnyal lesznek hiányzó sztárjátékosok. Érdekes összecspás előtt állunk.


Bayern München: Neuer;Davies;Boateng;Martinez;Pavard;Thiago;Kimmich;Coutinho;Perisic;Gnabry;Coman


Tottenham Hotspur: Gazzaniga;Walker;Foyth;Alderweireld;Rose;Sissoko;Dier;Eriksen;Lo Celso;Sessegnon;Lucas


A mérkőtést a Bayern München kezdte. 4.perc: Sessegnon próbálkozását Neuer védte magabiztosan. 12.perc: Pavard lövését védte szép mozdulattal Gazzainga. 13.perc: Coutinho lövését bravúrral védte Gazzainga. 14.perc: Gnabry passzát követően Coman lőtt a hálóba 1:0! 20.perc: vendég támadás melynek végén éles szögből Sessegnon lőtt a hálóba 1:1! 23.perc: ahzai szöglet helyzet nélkül. 27.perC: Coman sérült meg helyére Müller érkezett. 30.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 36.perc: haza szöglet melyből helyzet nema lakult ki. 37.perc: Kimmich illetve Lo Celso sárgult be kakaskodásért. 38.perc: Gnabry lövése csattant a kapufán. 41.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 45.perc: Davies lőtt kapura ám labdája kipattant a kapufáról melyet az érkező Müller lőtt közelről a kapuba 2:1! A hosszabbítás 2 per, 46.perc: két hazai szöglet melyekből helyzet nem alakult ki. Így ért véget az első játékrész.


A második félidőt a Tottenham kezdte.46.perc: Coutinho próbálkozását védte Gazzainga. 48.perc: két hazasi zsöglet helyzet nélkül. 59.perc: Coutinho lőtt kevéssel a akpu fölé távolról. 64.perc: Coutinho próbálkozott ismét s lőtt káprázatos gólt 3:1! 65.perc. Son állt be Lucas helyére illetve Lo Celsot Skipp váltotta. 77.perc: Eriksen lövését védte neuer szép mozdulattal. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 81.perc: Dier helyére Wanyama állt be. 86.perc: Zirkzee érkezettPerisic helyére illetve Goretzka Martinez helyére. 89.perc: Coutinho lövését Gazzainga hárította nagy bravúrral. 90.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 92.perc: Son lövésénél Neuer védett bravúrral. Ezzel ért véget az összecsapás.


Az első játékrészben a ahzaiak nagyon erősen kezdtek. Igaz a vendégek részéről is alakult ki helyzet.  Avezetést több helyzetet követően a hazaiak megszerezték ám erre olt a vendégeknek válasza. A félidő további rlészében a Bayern dominált melyet második góljuk is jelzett. A második félidőben a azaiak domináltak elsősorban Coutinho révén. A 3. gól a mérkőzést eldöntötte ám ezt követően is akadt mindét gárdának heyzete. Összességében a hazaiak megérdemlten nyertek.