Ukrajna – Észak Macedónia

A C csoport is megkezdi második körét a 2020.-as Európa Bajnokságon

A kora délutáni találkozó esélyese egyértelműen az Ukrán válogatott. Az EB újonc Észak-Macedónia Ausztria ellen megszerezte története első EB találatát. Shevcsenko fiai Hollandiával szemben szenvedtek vereséget ám egy elképesztően jó mérkőzésen, ahol 2 gólos hátrányból álltak fel. A mai meccsen mindkét együttes játszhatja saját játékát. 

Ukrajna: Buschan;mykolenko;Matviienko;Zabranyi;Kararaev;Stepanenko;Yarmolenko;Shaparenko;Zinchenko;Malinovsky;Yaremchuk

Észak – Macedónia: Dimitrievski;Ristovski;Velkovski;Musliu;Alioski;Spirovski;Ademi;Nikolov;Bardhi;Pandev;Elmas

A mérkőzést Észak- Macedónia kezdte. A meccs elején nagy mezőnyfölényben játszottak az Ukránok. A 28.percben Yarmolenko került helyzetbe ám végül nem tudott betalálni. 29.perc: Ezúttal is Yarmolenko volt jókor jó helyen és immár a kapuba talált 1:0! 34.perc: újabb sikeres Ukrán támadás melyet követően Yaremchuk lőtt a hálóba 2:0! Eldölni látszik az összecsapás. 41.perc: Pandev lőtt érvénytelen találatot. 43.perc: Shaparenko sárgult be. És ezzel a félidő lényegi része le is zárult. 

A második félidőt Ukrajna kezdte.  51.perc: Malinovski próbálkozását hárította Dimitrievski. 55.perc: Trajkovski lövése pattant le a keresztlécről. 57.perc: Macedón büntető mely kimaradt ám az ismétlést Alioski a kapuba lőtte 2:1! 59.perc: Velkovski sárgult be. 74.perc: Tsygankov lőtt kevéssel a kapu mellé. 81.perc: Ukrán büntető következett melyet Malinovsky hagyott ki, az eset következtében Avramoski sárgult be. 94.perc: Trajkovski lőtt kevéssel a kapu mellé.  ezzel zárult a mérkőzés.

Az első játékrészben az Ukrán válogatott úgy tűnt sima meccsen fog nyerni. Majd a második félidőben Észak-Macedónia megmutatta miért is kerültek az Európa Bajnokságra. Összességében Ukrajna megérdemelten nyert!

Dánia – Belguim B Csoport

Az első forduló legdrámaibb meccsén van túl Dánia. Eriksen szívmegállása után magához tért ám kiesése lelkileg megviselte társait. Finnország ellen ki is kaptak, holott a Dánok sokkal többet tettek a győzelemért. Belgium ahogy a papírforma is diktálta simán verte meg a nem túl acélos orosz válogatottat. A mai meccs esélyese a Belga együttes, ám Dánia mindent meg fog próbálni Eriksenért és hazájukért. Kitűnő meccs előtt állunk. 

Dánia: schmeichel;Maehle;Vestergaard;kjaer;Christensen;Wass;Hojbjerg;Delaeny;Braithwaite;Damsgaard;Poulsen

Belgium: Courtois;Alderweireld;Denayer;Verthonghen;Hazard;Dendoncker;Tielemans;Menuier;Mertens;Lukaku;Carrasco

A mérkőzést Dánia kezdte.  2.perc: Belga hiba Poulsen kitűnő lövése a hálóban landolt 1:0 Dániának. Ezt követően Dán helyzetek sora alakult ki. A 10. percben Eriksen miatt megállt egy percre a játék, szurkolók játékosok tapsoltak!!!!! 35.perc: Belgium ugyan feléledt ám Damsgaard révén majdnem a második Dán gól is megszületett. 

A második félidőt Belgium kezdte. 55.perc, De Bruyne elé került  a labda aki kíméletlenül a hálóba lőtt 1:1! Belgium ekkor irányította a mérkőzést. 59.perc: Wass sárgult be. 69.perc: Damsgaard sárgult be. 70.perc: ismét De Bruyne a középpontban közelről lőtt a hálóba 2:1 Belgium javára. 77.perc: Braithwaite hagyott ki nagy helyzetet. 81.perc: Jensen sárgult be. 87.perc: Dán fejes mely a keresztlécről vágódott le. 90.perc: Jensen hibázott ziccerben maradt a 2:1 Belgiumnak. 94.perc: Hazard sárgult be. Ezzel ért véget a mérkőzés. 

Az első játékrészben Dánia szinte lefocizta a zavarodott Belga válogatottat. A gyors Dán vezetés lendülete egészen az első félidő végéig kitartott. A második félidőben De Bruyne beállása gyakorlatilag az egész mérkőzést befolyásolta. A csereként beállt irányító 2 találatával eldöntötte a mérkőzést s gyakorlatilag tovább is jutottak a csoportból. 

Hollandia – Ausztria  C Csoport

A C csoportban az esti mérkőzést követően Hollandia akár már a továbbjutást is kivívhatja Ausztriával szemben. A Hollandok első mérkőzésükön hatalmas csatában megérdemelten verték meg Ukrajna együttesét egy 5 gólos mérkőzésen. Ausztria a papírformának megfelelően 3:1-re verte meg Észak Macedóniát. Ma este is  Holland válogatott a mérkőzés esélyese csak úgy mint az első fordulóban.

Hollandia:  Stekelenburg;Aanholt;Blind;Light;Vrij;dumfries;Roon;Wijnaldum;Jong;Depay;Weghorst

Ausztria: Bachmann;Hinteregger;Alaba;Dragovic;Ulmer;Laimer;Schlagler;Lainer;Sabitzer;Grogoritsch;Baumgartner

A mérkőzést Ausztria kezdte. 8.perc: Alaba hibázott a 16-oson belül így besárgult illetve hazai büntető következett melyet Depay lőtt a hálóba 1:0! 14.perc: Roon sárgult be. 24.perc: Depay lőtt a kapu mellé. 40.perc: Deapy hibázott nagy ziccerben, majd Wijnaldum lövését blokkolták. Ezzel a félidő érdemi része lezárult.

A második félidőt Hollandia kezdte. 61.perc: Vrij lövését bLOkkolta az osztrák védelem. A tömeges cseréket követően Dumfires érkezett a kontra végén és lőtt az üres kapuba 2:0! 67.perc: Bachmann sárgult be. 81.perc: Alaba lőtt kevéssel a kapu mellé. Több nagy helyzet már nem alakult ki. Hollandia megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. 

Az első játékrészben Hollandia gyorsan megszerezte a vezetést. Majd ezt követően tartották  a labdát. A második félidőben a második Hollnad gól mindent eldöntött. Ausztria ugyan küzdött ám végül lőtt gól nélkül maradt. Hollandia továbbjutott a csoportból!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .