Az Audi Kupa döntőjébe a Bayern München idén is bejutott mint házigazda s ezúttal egy angol együttes a Tottenham Hotspurt kell legyőz ie a kupa otthon tartásához. Nem lesz könnyű dolga Kovac együttesének hiszen az egyik legmasszívabb angol együttest kellene legyőzniük. Pochettinoék számára kitűnő ellenfél a bajor gárda hiszen erős keretük van és hazai pályán bárkit képesek legyőzni szinte bármikor. A két együttes felkészülése azonban nem azonos stádiumban tart ezt figyelembe kell venni.


Bayern Müchen: Neuer;Kehl;Süle;Pavard;Davies;Tolisso;Will;Nollenberger;Johansson;Singh;Arp


Tottenham Hotspur: Lloris;Rose;Vertonghen;Sanchez;Peters;Sissoko;Winks;N’Kodou;Alli;Lamela;Lucas
Az első félidőt a Bayern München kezdte. 4.perc: vendég szöglet melyet követően Lucas fejelt Neuer ölébe. 9.perc: hazai szöglet melyet követően Pavard fejese kerülte el a kaput kevéssel. 19.perc: Lamela kapott kitűnő labdát majd lőtt a hálóba 0:1! 23.perc: hazai szögletek helyzet nélkül. 27.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 43.perc: Singh lövését Lloris védte bravúrral. ezzel ért véget a félidő.


A második félidőt a Tottenham kezdte. A félidőben Neuer helyére Ullreich;Süle helyére Zylla;Winks elyére Skipp;Peters helyére Foyth;Alli helyére Kane;Vertonghen helyére Tanganga;N’Koudou helyére Son;Rose helyére White sanchez helyére Alderweireld;Eriksen Lamela helyére érkezett;Wil helyére Boateng;Lloris helyére Gazzaniga állt be. 54.perc: hazai szöglet melyből helyzet nema lakult ki. 56.perc: Son hagyott ki helyzetet. 59.perc: vendég szöglet melyet követően Kane elé került a labda aki a kapuba lőtt 0:2! 60.perc cserék: Alaba helyére Joansson;Alcantara Nollenberget váltotta;Sanches olisso helyére állt be. 61.perc: Arp talált a hálóba 1:2! 63.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 68.perc: Kane remek lövését Ullreich hárította bravúrral. 70.perc cserék: Lucas helyére Roles;Arp helyére Lewandowski;Zylla helyére Coman állt be. 73.perc: Foyth sárgult be. 76.perc cserék: Coman helyére mihajlevic;Foyth helyére Marsh;Kehl helyére Müller állt be. 80.perc: hazai szöglet melyet követően Müller talált a hálóba 2:2! 84.perc: Georgiu helyére Sissoko állt be. 86.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 89.perc: Eriksen lőtt távolról  a kapu mellé. Ezzel ért véget a rendes játékidő.


Jöhettek a büntetők:Alderweireld belőtte;Alaba kihagyta;Eriksen is kihagyta;Thiago belőtte;Kane szintén;Müller sem hibázott;Son is belőtte a magáét;Sanches is betalált;Roles is a akapuba lőtt;Lewandowski is betalált;skipp is betalált;Singh is a kapuba lőtt;Tanganga is jó irányt talált el;Boateng ugyankkor kihagyta így nyert a Tottenham Hotspur!!


Az első játékrészben mindkét eggyüttes igyekezett figyelni a védekezésre emiatt alig alakultak ki helyzetek. Lamela nagyszerű helyzetkihasználása kellet a tálathoz. A második félidőben felpörögtek az esmények. A második játékrészben Kane góljánál eldőlni látszott a mérkőzés ám  ahazaiak vissza tudtak kapaszkodni. Végül a 11-esek okozta stresszt a vendégek bírták jobban. A Tottenham ezzel megnyerte a 2019-es Audi Kupát!!