A Bundesliga 30. fordulóját rendezik meg a hét végén. A forduló rangadóját a Bayer Leverkusen játssza a Bayern München ellen. A hazaiak jelenleg az 5. helyen állnak s nagy csatában vannak a Bajnokok lIgája helyezést jelentő 4. helyért. Eközben szinte már biztosra veheteik, hogy az 5. helynél hátrébb nem csúszhatnak. A Bayern München remek formában érkezett. Legyőzték ősi riválisukat a Dortmundot, s ezzel legnagyobb idei ellenlábasukat is. Jelenleg 7 pont az előnyük s gyakorlatilag a salátás tál már kezükben van, igaz van még  amaival együtt 5 forduló. A mai meccs esélyese is a vendég gárda ám a Leverkusen hazai páylán nagyon veszélyes ellenfél.


Bayer Leverkusen: Hradecky;Tapsoba;Bender;Dragovic;Amiri;Aranguiz;Baumgartlinger;Bailey;Diaby;Alario;Bellarabi


Bayern München: Neuer;Pavard;Boateng;Alaba;Davies;Goterzka;Kimmich;Coman;Müller;Gnabry;Lewandowski


Az első félidőt a Bayer Leverkusen kezdte. 8.perc: Coman sárgult be. 10.perc: Alario fejelt közelről  ahálóba 1:0! 13.perc: 3 vendég szöglet helyzet nélkül. 27.perc: Coman kapott jó labdát majd lőtt a hálóba 1:1! 30.perc: Amiris árgult be. 32.perc: Lewandowski sárgult be. 35.perc: Bellarabi is besárgult. 39.perc: Lewandowski lőtt centikkel a kapu mellé. 40.perc: Müller besárgult. 41.perc: két hazai szöglet melyet követően vendég kontra következett s Goretzka lőtt a hálóba 1:2! 45.perc: Gnabry kapott Kimmich-től jó labdát  s a támadó  ahálóba lőtt 1:3! Ezzel ért véget a félidő.


A második félidőt a Bayern München kezdte.  Acfélidőben Bailey helyére Wendell érkezett illetve Bellarabi helyére Wirtz, majd Amiri helyére Demirbay. 48.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 50.perc: Müller lőtt kevéssel a kapu mellé. 55.perc: hazai szöglet hylzet nélkül. 61.perc: vendég szglet helyzet nélkül. 62.perc: Paulinho állt be Baumgartlinger helyére. 64.perc: Gmabry lőtt kevéssel a akpu mellé. 66.perc: Müller passzolt Lewandoeski elé aki kapuba lőtt 1:4! 66.perc: Coman helyére Perisic állt be. 74.perc: Dragovic sárgult be. 75.perc: Goretzka helyére martinez állt be, illetve Gnabry helyére Thiago illetve Alario helyére Volland. 78.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 85.perc. Hernandez helyére Davies érkezett. 89.perc: Wirtz csapott le egy kallódó labdára s lőtt a hálóba 2:4! 93.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget az összecsapás.


Az első játékrészben gyorsan jöttek a találatok. A hazaiak jól kezdte, ám úgy fest az idény hátra lévő részében a Münchenieket nem lehet legyőzni. Egymás utánban 3 találatot szereztek egy félidő alatt. A második játékrész tartogatott még gólokat. Igaz nem annyit mint az első s itt mindkét csapat ugyanannyiszor talált be. A különbség a mai meccsen (is) nagy volt a két együttes között.  jobb csapat győzött. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .