A Bajnokok Ligája legjobb 8 együttese közé minden egyes együttesnek nagyon össze kell szedje magát. Vonatkozik ez a sorozat egyik legnagyobb esélyesére a Juventus-ra is akik ugyan esélyesnek számítana az Atletico Madrid ellen ám semmi kép sem számíthatnak egyszerű mérkőzésekre. Ronaldo tehát vissza tér Madridba igaz tisztelet helyett inkább froclizást remélhet illetve azt,hogy csapata már az első mérkőzésen némi előnyt tud szerezni. A hazaiaknak gyakorlatilag nincs veszteni valójuk. Simeone együttese nagyon kitartó együttes úgy a védekezés mint a támadás terén. Mindkét együttes a lehető legerősebb kerettel érkezik a mai mérkőzésre melynek a vendégek számítanak esélyeseinek. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.

Atletico Madrid: Oblak;Luis;Godin;Gimenez;Juhanfran;Koke;Thomas;Rodrigo;Saul;Costa;Griezmann

Juventus: Szczesny;De Sciglio;Bonucci;Chiellini;Sandro;Matuidi;Pjanic;Bentancour;Dybala;Mandzukic;Ronaldo

A mérkőzést a Juventus kezdte. 4.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 8.perc: vendég szabadrúgás melyből helyzet nem alakult ki. 9.perc: Costa sárgult be. 10.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 12.perc: újabb vendég sarokrúgás melyet követően a hazaiak hozhatták a labdát. 14.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 15.perc: Szczesny védte Thomas próbálkozását. 25.perc: kétes szituáció a 16-oson belül, következett a videó bíró melyet követően elmaradt a hazai büntető. 29.perc: Griezmann lövését szögletre mentette Szczesny. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 34.perc: Oblak hárította Dybala lövését. 36.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. A hosszabbítás 4 perc, 46.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 48.perc: Thomas sárgult be. ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a hazai együttes kezdte. 48.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 49.perc. Ronaldo lőtt a kapu mellé. 50.perc: Costa rontott ziccerben marad a 0:0! 53.perc: Griezmann lőtt a kapufára. 54.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. Újabb videóbírózás de a hazaiak nem kapnak büntetőt. 55.perc: Sandro sárgult be. 58.perc: Costa helyére Morata állt be. 59.perc: Ronaldo lövését becsúszva blokkolta a védelem, az ezt követő szögletből nem alakult ki helyzet. 61.perc: Thomas helyére Lemar állt be. 63.perc: vendég szöglet melyből nem alakult ki ziccer. 67.perc: Correa lépett Koke helyére a pályára. 70.perc. Morata helyezkedett jól majd fejelt a hálóba, a videóbíró révén kiderült lökött a támadó maradt a 0:0! Ezt követően Pjanic helyére Can érkezett. 78.perc: úgy fest megtört a jég Gimenez kotorta közelről a labdát a kapuba 1:0! 78.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 80.perc: Dybala helyére Bernardeschi állt be a vendégeknél. 80.perc: két hazai szöglet melyekből nem alakult ki. 83.perc: Godin lőtt éles szögből az üres hálóba 2:0! 84.perc: Cancelo érkezett Matuidi helyére. 89.perc: Griezmann sárgult be. 90.perc: Bernardeschi hagyott ki ziccert. A hosszabbítás 5 perc, 93.perc: Ronaldo lőtt éles szögből a kapu fölé. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a Juventus kezdett veszélyesebben ám a 15. perctől kezdődően mindkét kapusnak akadt bőven védeni valója. A találathoz a hazaiak jártak közelebb ám Szczesny jóvoltából maradt a 0:0! A második játékrészben a hazaiak elképesztő erőket mozgósítottak s gyakorlatilag ott lőtték illetve rúgták a vendégeket ahol érték. A Juventusnak szemmel láthatóan nem feküdt ez a játékstílus melynek a hazaiak révén meg is lett az eredménye. Előbb a videóbíró hiúsította meg a vezető gólt majd egy büntetőt is anulált. Ám ez sem törte meg a madridiak lendületét s végül két góllal bedarálták a Juventust. A vendégek eljutottak egy-egy helyzetig de nem tudtak élni vele. Összességében a hazaiak teljesen megérdemelten győztek több találattal.