A Spanyol Bajnokság 10. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A válogatott szünetet követően olykor a legnagyobb együttesek kerülnek a legkiszolgáltatotabb helyzetbe kimerült játékosaik miatt. Ugyanakkor kissé árnyalja a helyzetet amikor két nagy klub találkozik. A forduló rangadóján az Atletico Madrid fogadja a Barcelona együttesét. A hazaiak 2 meccsel kevesebbet játszva a 3. helyen állnak a tabellán míg a barcelona szintén 7 meccset lejátszva mindössze 8. A két együttes között 6 pont a különbség, így az egyébként nem csúcsformában lévő Barcelona gyakorlatilag győzelmi kényszerben kell, hogy játsszon. A két együttes kitűnő meccseket szokott játszani így reméljük ma is így lesz ez.


Atletico Madrid: Oblak;Hermoso;Gimenez;Savic;Trippier;Llorente;Koke;Saul;Carrasco;Felix;Correa
Barcelona: Ter Stegen;Roberto;Pique;Lenglet;Alba;Jong;Pjanic;Dembele;Messi;Pedri;Griezmann
A mérkőzést a Barcelona kezdte. Griezmann helyzete maradt ki. 5.perc: Saul lövését Ter stegen védte. 6.perc. két hazai szöglet helyzet nélkül. 9.perc: Koke sárgult be. 11.perc: hazai szöglet melyet követően Llorente lőtt a keresztlécre. 15.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 22.perc: ismét vendég szöglet helyzet nélkül. 26.perc: Pedri sárgult be. 41.perc: Messi lövését Oblak védte. 48.perc: Carrasco kapott kitűnő labdát majd lőtt a hálóba 1:0! Ezzel ért véget a félidő. 


A második félidőt az Atletico Madrid. 46.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 54.perc: egy hazai majd egy vendég szöglet következett helyzet nélkül. 57.perc: Pedri helyére Coutinho állt be. 58.perc: vendég szöglet melyet követően Oblak húzta le a labdát. 62.perc: Pique sérült le. 67.perc: büntető közeli szituáció ám végül a bíró továbbot intett. 70.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 73.perc: Llorente helyére Costa állt be. 79.perc: Savic és Gimenez sárgultak be. 82.perc: Griezmann fejesét Oblak védte. 83.perc: Griezmann helyére Trincao állt be majd Pjanic helyére Braitwaite állt be ezt követően Felix helyére Lemar állt be és Corre helyére Kondogbia állt be. 86.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 90.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 91.perc: Carrasco helyére Felipe érkezett. 95.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. Véget is ért a mérkőzés. 


Az első játékrészben a vendégek akarata érvényesült az elején majd a hazai helyzetek is követték egymást. A félidő végén végül a hazaiak kerültek előnybe. A második félidőben a aazaik az eredményt tartották míg a vendégek képtelenek voltak a helyzeteket kihasználni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .