Home Napi elemzések Labdarúgás elemzések TÖTÖKORSZÁG – MAGYARORSZÁG

TÖTÖKORSZÁG – MAGYARORSZÁG

0
TÖTÖKORSZÁG – MAGYARORSZÁG
Turkey vs Hungary smoke flags placed side by side. Turkish and Hungary flag together

A Nemzetek Ligája ismét elindul. A világ járvány miatt ugyan üres stadionokban de mégis minőségi válogatott focit láthatunk. A Magyar válogatott a B Divízióba került ahol elsőként idegenben a Török válogatottal találkozik. Az esélyek egyértelműen a hazai gárda mellett szólnak ám épp az esélytelenség miatt villanthat nagyot Marco Rossi együttese. A sérültek nem segítik a védelem összerakását, ám válogatottunk volt már nehezebb helyzetben is a múltban. Jó mérkőzés előtt állunk.

Törökország: Cakir;Meras;Soyuncu;Demiral;Muldur;Yandas;Ayhan;Klinic;Calhanoglu;Kutucu;Ylmaz

Magyarország: Gulácsi;Szalai;Lang;Orban;Fiola;Nagy;Sigér;Holender;Szoboszlai;Sallai;Szalai

A mérkőzést a Török válogatott kezdte. 7.perc: Szalai szép lövését Cakir védte bravúrral. 12.perc: vendég szögletek melyek következtében Sallai került helyzetbe ám Cakir ezúttal is hárítani tudott. 19.perc: Szoboszlai lőtt kapufát. 26.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 31.perc: Holender lőtt kecsegtető helyzetből a kapu mellé. 36.perc: Ylmaz sárgult be. 45.perc: Sigér sárgult be. Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a Magyar válogatott kezdte. A félidőben Kutucu helyére Yazci állt be. 51.perc: Sallai  lövését blokkolta a védelem így vendég szöglet következett helyzet nélkül. 53.perc: hazai helyzet Ylmaz lövését blokkolták, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 58.perc: Yandas helyére Khaveci állt be. 60.perc: Fiola sárgult be. 63.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 66.perc: Orban fejesét Cakir  védte bravúrral, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 71.perc: Szalai helyére Nikolics állt be. 75.perc: Lang sárgult be. 76.perc: Kilinc helyére Karaman állt be. 78.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 80.perc: vendég szabadrúgás 33 méterről melyet Szoboszlai lőtt a kapufa segítségével a hálóba 0:1! 81.perc: Kalmár érkezett Sallai helyére. A hosszabbítás 3 perc, 92.perc: Kahevci sárgult be. Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a magyar válogatott lejátszotta a hazaiakat a pályáról. Gyakorlatilag török helyzet sem alakult ki. A második félidőben a hazaiak egy egy helyzetet már ki tudta alakítani, ám a Magyar válogatott így is több ziccerig jutott .Szoboszlai szabadrúgása eldöntötte a  mérkőzést. Jó iramú összecsapást láthattunk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

SZERETNÉL NAPI TIPPEKET KAPNI? REGISZTRÁLJ!!!

Add meg neved és e-mailcímedet ahova küldhetjük a tippjeinket.

Regisztráció kizárólag 18+ év felett megengedett. A megadott információkat bizalmasan kezeljük!