Fény az alagút végén, mondhatják a Spanyol foci szerelmesei. Igaz hivatoalos időpont még nincs ám úgy tűnik Június elején folytatódni fog a La Liga. Minden fociszurkoló tűkön ülve várja vajon a Barcelona és a Real Madrid versenyfutását végül ki nyeri. A jelek szerint ebben nem lesz eltérés az elmúlt évekhez képest, igaz a rendkívüli bajnoki szünet sokmindent megfordíthat még.


A Barcelona mintha krízisbe került volna, no nem a játékosok inkább a klubvezetés miatt. Az elnökségen belül több személyi változás is történt ami kihatással lehet a játékosok mozgására is. Úgy tűnik Neymar visszatérése porondon lehet a nyáron hiszen a pletykák szerint nem hosszabbít Páriszban, ám a gazdasági helyzet nem túl rózsás a gránátvörös kékek szempontjából sem. Könnyen lehet Neymar miatt kénytelenek lesznek eladni többek közt Rakitic-et sőt Griezmanntól is megszabadulhatnak aki eddig csalódást keltően játszott. Messi fénykora egyre inkább a végéhez közelít s jelenleg úgy tűnik a La Masia szerepe kissé hátraszorult a nagy hírverésű nemzetközi igazolásokhoz képest.Pedig ha valamikor akkor most igazán jól jöhet egy klub akadémiai munkássága.


A Real Madrid úgy fest szintén nincs egyszerű helyzetben. Ameniyben folytatódik a Bajnokok Ligája úgy hátrányból idegenben kellene legyőzni a Manchester City együttesét. Emellett a királyiaknak is minden bizonnyal frissíteni kell a keretüket  ugyanis pár játékos kiöregedő félben van illetve Bale sem a motivációjáról híres az utóbbi hónapokban. Persze érkezőkről is hallani, Haaland akár téma lehet s akár a védősor megerősítése is megtörténhet, igaz az eladások függvényében. Zidane helyzete is érdekes lehet amenyiben idén netán semmit sem nyernének a Blancók.


Kitűnő folytatásra van kilátás ahol az első helyért öldöklő csatát vívhat a fent említett két gigász.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .