A Serie A 21. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A hazai együttes a tabella 6. helyét foglalta el a forduló előtt. Sorsolásuk nem egyszerű s a keret amúgy sem tartozik a 4 legerősebb keret közé. Az alakulat jelenlegi formája nem ad túl sok bizakodásra okot pláne ha megnézzük mai ellenfelüket a Juventus együttesét. Allegri fiai jó formának örvendenek. Igaz nemrégen az Atalanta vendégeként elhullajtottak 2 pontot ám vezető szerepük így sem került veszélybe, magabiztosan vezetnek a Napoli előtt. Az együttes a legtöbb gólt lőtte eddig a bajnokságban s a legkevesebbet kapta. Előnyük hatalmas 9 pontnyi s egyenlőre még a Bajnokok ligája terhelése ró külön igénybevételt az együttesre. Ronaldo jelenléte pedig sok mérkőzésen megérződött ami a BL álmokat is életben tartja a zebráknál. A mai mérkőzés esélyese a vendég gárda.

Lazio: Strakosa;Radu;Wallace;Bastos;Lulic;Savic;Leiva;Alberto;Parolo;Correa;Immobile

Juventus: Szczesny;De Sciglio;Bonucci;Rugani;Sandro;Matuidi;Bentancour;Can;Costa;Dybala;Ronaldo

A mérkőzést a Lazio kezdte. 2.perc: hazai szöglet melyet rögvest még egy követett helyzet nélkül. 11.perc: újabb hazai szöglet ám helyzet ebből sem alakult ki. 13.perc: Wallace fejelt kapura ám Szczesny hárítani tudott. 24.perc: Can sárgult be. 27.perc: Szczesny húzta le Savic labdáját majd a 30. percben ugyan ez a jelenet ismétlődött meg. 35.perc: Savic passzát fülelték le a védők két esetben is. 38.perc: Parolo lőtt kapura ám Szczesny ezt is hárítani tudta. 41.perc: Bonucci helyére Chiellini állt be. 43.perc: Immobile próbálkozását blokkolta a védelem. 44.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. Ezzel véget is ért az első játékrész.

A második játékrészt a Juventus kezdte. 49.perc: Matuidi sárgult be 50.perc: Leiva is besárgult. 57.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 59.perc: újabb hazai sarokrúgás melyet követően Can fejelt saját kapujába 1:0! 60.perc: Matuidi helyére Bernardeschi állt be. 64.perc: Immobile lőtt kapura ám helyzet nem alakult ki belőle. 67.perc: Alberto jut a 16-oson belülre ám végül az oldalhálóba lőtt. 68.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 70.perc: De Sciglio sárgult be. 71.perc: Cancelo állt be Costa helyére. 72.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 73.perc: Rugani sárgult be. 74.perc: Dybala lövését a kapus ,ég bravúrral védte ám a kipattanó Cancelo lőtte a hálóba 1:1! Szinte a semmiből jött a találat. 80.perc: Chiellini sárgult be majd Savic is erre a sorsra jutott. 81.perc: Leiva helyére Bersha állt be. 82.perc: Immobile helyére Caicedo állt be. 87.perc: hazai szabálytalanság a 16-oson belül melyet be is fújt a bíró. A 11-est ronaldo lőtte a kapuba 1:2! 90.perc: Neto érkezett Bastos helyére. Ezzel azonban véget is ért a mérkőzés.

Az első játékrészben nagy meglepetésre a focit a Lazio játszotta s több nagy helyzetig is eljutott. Szczesny nem unatkozott. A vendégek mintha a pályán sem lettek volna. A második játékrészben a hazaiak egészen a félidő közepéig domináltak. Több alkalommal is eldönthették volna a mérkőzés sorsát ám nem tették. A foci sors hamar utolérte őket. Előbb kiegyenlítettek a vendégek a semmiből majd a végén egy büntetőnek hála meg is nyerték a mérkőzést. Összességében jó mérkőzést láthattunk ahol nem feltétlenül született igazságos eredmény.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .