A Bajnokok Ligája az 5. fordulóhoz érkezett. Az A jelű négyesből a PSG már tovább is jutott 100%-os teljesítménnyel, míg némi meglepetésre a Real Madrid még nem. A madridiak nem túl acélos eredményekkel is persze biztosan őrzik a csoport második helyét ám kisebb csoda hatására illetve egy mai vereséggel akár a Brugge látókörébe is kerülhetnek. A presztízsen kívül még a PSG együttesét a csoportelsőség ma esti kiharcolása is hajthatja. A spanyol bajnokságban a real tapad a barca együttesére. Stabil teljesítményük ellenére ami a bajnokságot illeti Zidane helye állítólag nem olyan biztos, több pletyka is szárnyra kelt már, hogy egy esetleges vereségi sorozatot követően ki válthatja. Érdekes jó mérkőzés előtt állunk.


Real Madrid: Courtois;Marcelo;Varane;Ramos;Carvajal;Kroos;Casemiro;Valverde;Hazard;Benzema;Isco


PSG: Navas;Menuier;Silva;Kimpembe;Bernat;Verratti;Marquinhos;Gueye;Di Maria;Icardi;Mbappe


A mérkőzést a Real Madird kezdte. 4.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 9.perc: Bernat lőtt a kapu fölé kapásból. 12.perc: Icardi fejelt kevéssel a kapu mellé. 15.perc: Kroos lőtt távolról a kapu mellé. 17.perc: Isco lőtt kapura amely még kipattant majd Benzema ismétlése már a kapuban landolt 1:0! 22.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 24.perc: újabb hazai szöglet melyet követően Kroos lövését Navas védte óriási bravúrral. 32.perc: vendég szöglet melyet követően Courtois védett nagy bravúrral. 36.perc: Mbappe lövését védte bravúrral szögletre Courtois a sarokrúgásból helyzet nem aalakult ki. 40.perc: Casemiro lövését Courtois védte, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 41.perc: hazai szöglet melyet követően Navas volt ismét munkában nagyot kellett hárítania.43.perc: a bíró előbb 11-est ítéslt és kiállította a szabálytalankodó Courtoist majd a videóelemzést követően vissza vonta a piros lapot s a büntető is elmaradt. Több érdemleges esemény nem történt a félidőben.


A második féidőt a PSG kezdte. A félidőben Gueye helyére Neymar állt be. 46.perc: Benzema lövését Navas védte bravúrral, az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 47.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 49.perc. vendég szöglet helyzet nélkül. 55.perc: újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 56.perc: Neymar lövését Courtois védte. 61.perc: ISco okos lövését Navas védte nagy bravúrral. Az ezt követő szögletből Varane lőtt a kapu mellé. 68.perc: Marcelo sárgult be. 69.perc: Hazard helyére Bale állt be. 74.perc: hazai szöglt helyzet nélkül. 75.perc: Di Maria helyére Draxler állt be illetve Icardi helyére Sarabia majd Valverde helyére Modric. 79.perc: Benzema lőtt szép keresztlabdát követően a hálóba 2:0! 71.perc: Mbappe használta ki a védők hibáját 2:1! 82.perc: Isco helyére Rodrygo érkezett. 83.perc: Sarabia lőtt kapásból a hálóba 2:2! 86.perc: Rodrygo lőtt kevéssel a kapu mellé. 87.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 89.perc: Menuier sárgult be. A hosszabbítás 5 perc, 94.perc: Bale lőtt távolról a jobb kapufára. Ezzel ért véget a találkozó.


Az első játékrészben a hazaiak erősen kezdtek. A PSG a 10. perctől aktiválta magát s több veszélyes lövést is kapura küldtek. A királyiak nagyon jól játszottak a félidőben s Navas-nak köszönhetően csupán egygólos hátrányba kerültek a félidő végére. A második játékrészben a hazaiak a félidő első felét nagyon megnyomtás s meg is szerezték második találatukat, ám a vendégek két gyors góllal egyenlítettek. Az állás a mérkőzés végéig már nem változott. A csoportot így a PSG nyerte s gyakorlatilag a Real Madrid is tovább jutott.