A Bajnokok Ligája 6. csoportkörös mérkőzésén egy rendkívül izgalmas csoportba tekintünk be. A Manchester United idén (sem) remekel ám úgy tűnt a csoportot némi meglepetésre simán nyerhetik. A múlt heti PSG elleni fiaskó is belefért volna ám a Basaksehir elleni meglepő vereség miatt a United egy esetleges mai vereséggel akár ki is eshet a csoportból. A Leipzig számára nehezen kezdődött a csoportkör ám hozták a United elleni meccsen kívül  amelyeket lehetett. Egy esetleges Lipcse siker nagyban befolyásolhatja Solksjaer további ténykedését a klubnál. Kitűnő mérkőzés előtt állunk. 


RB Leipzig:Gulácsi;Angelino;Orban;Konate;Mukiede;Sabitzer;Haidara;Kampl;Frosberg;Nkunku;Olmo

Manchester United : De Gea;Wan-Bissakka;Lindelöf;Maguire;Shaw;Matic;McTomainay;Greenwood;Fernandes;Telles;Rashford


A mérkőzést a Leipzig kezdte. 2.perc: Angelino használta ki a vendég védelem összeomlását 1:0! 5.perc: Ferandes sárgult be. 9.perc: Grrenwood lőtt kevéssel a kaőu mellé. 11.perc: hazai szöglet melyet követően Haidara fejelt a hálóba 2:0! 17.perc: Forsberg hibázott ziccerben. 24.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 29.perc: hazai szöglet melyet követően Orban is betalált ám találatát nem érvényesítették. 32.perc: Mukiele illetve Sabitzer is besárgult. 37.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 43.perc: Shaw sárgult be. 45.perc: hazai szöglet helyzet nélkül.


A második félidőt a Manchester United kezdte. A félidőben Telles helyére Beek állt be. 49.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 54.perc: ismét vendég szöglet heyzet nélkül. 56.perc: Forsberg helyére Poulsen állt be illetve Olmo helyére Kluivert állt be. 61.perc: két vendég szöglet heyzet nélkül. 62.perc: Orban sárgult be illetve Maguire. 66.perc: Fernandes lövését védte Gulácsi. 66.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 68.perc: Fernandes szabadrúgása csattant a keresztlécen. 69.perc: Williams sárgult be. 69.perc: hazai kontra melynek végén Kluivert lőtt a hálóba 3:0! A meccs eldőlt. 70.perc: McTominay hagyott ki helyzetet, az ezt követő szögletből Greenwood lövését védte Gulácsi bravúrral. 74.perc: Fernandes lövését ütötte Gulácsi szögletre az ezt követő 3 szögletből helyzet nem alakult ki. 75.perc: Kampl helyére Adams állt be. 77.perc: Lindelöf sárgult be. 78.perc: Lindelöf helyére Tuanzebe állt be illetve Bissakka helyére Fosu-Mensah állt be. 80.perc: vendég büntető melyet Fernandes lőtt be 3:1! 81.perc: Adams sárgult be. 82.perc: Konate lőtt saját kapujába 3:2! 87.perc: Angelino helyére Halstenberg állt be. Több helyzet nem alakult ki a mérkőzésen.


Az első játékrészben a hazaik gyakorlatilag lerohanták a meglepett vendégeket akik reagálni sem tudtak két gyors bekapott gólra. A második féidőben a vendégek már többet támadtak ám a harmadik bekapott gól eldöntötte sorsukat. A meccs végén igaz két gólt is lőttek a vörösök ám ezzel is az Európa Ligában találták magukat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .