A szerdai játéknapon folytatódik a Bajnokok Ligája első csoportköre. ezúttal az első 4 csoport mutatkozik be s ezek közül is az A csoport csoportrangadóját tekintjük meg ahol a PSG hazai környezetben fogadja a Real Madridot. A két együttes közepesen kezdett saját bajnokságukat tekintve a hazaiaknak egy vereség becsúszott míg a vendégeknek meglepő döntetlen. Zidane legénysége meglehetősen sok sérülttel rendelkezik ami a mai győzelmüket nagyban meg is pecsételheti. A hazaiak e téren jól állnak s inkább jelenthető ki, hogy a párizsiak a mai meccs esélyesei emiatt. Jó mérkőzés előtt állunk.


PSG: Navas;Bernat;Kimpembe;Silva;Menuier;Verratti;Gueye;Marquinhos;Sarabia;Icardi;Di Maria


Real Madrid: Courtois;Carvajal;Militao;Varane;Mendy;Kroos;Casemiro;James;Bale;Benzema;Hazard


A mérkőzést a PSG kezdte. 14.perc: egy vendég szabadrúgást követő hazai kontrából Di Maria szerezte meg a vezetést 1:0! 16.perc: Hazard próbálkozása centikkel kerülte el a kaput. 22.perC: Benzema hibázott nagy ziccerben. 32.perc: Bale szabadrúgása centikkel kerülte el a kaput. 33.perc: Carvajal sárgult be. 33.perC: di MAria gondolt egyet s lőtt szép tlálatot 2:0! 35.perc: Bale lőtt szép gólt ám kezezés miatt elvették találatát a videóbíró révén. 41.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. A hosszabbítás 2 perc, 46.perc: Bale lőtt a jobb kapufa mellé. Ezzel ért véget az első játékrész.


A második félidőt Real Madrid kezdte. 56.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 60.perc: Di Maria lőtt kevéssel a kapu fölé. 61.perc: Icardi helyére Choupo-Moting állt be. 61.perc: Sarabia hagyott ki helyzetet Di Maria passzát követően. 62.perc: hazai szöglet melyből nem alakult ki helyzet. 70.perc: Hazard helyére Lucas állt be illetve James helyére Jovic majd Herrera váltotta Marquinhost. 72.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 77.perc: Benzema lőtt lesről tlálatot maradt a 2:0! 80.perc: Bale helyére Vinicius állt be. 82.perc: Vinicius sárgult be valamint Di Maria. 85.perc: Choupo-Moting lőtt  akapu fölé kevéssel. 89.perc: Varane sárgult be.  90.perc: Bernat labdáját Menüier lőtte a kapuba 3:0! Bernat túlzott gólörömért besárgult. Ezzel ért véget a mérkőzés.


Az első játékrészben a hazaiak erősen kezdtek s Di Maria révén meg is szerezték a vezetést.  Ezt követően a vendéek is dolgoztak ki helyzetet ám újabb Di Maria gól következett. Jött is a válasz Bale révén ám kezezés miatt maradt a 2:0 a félidőben. A második félidőben a vendégek mindent ekövettek a gólszerzés reményében. Benzema közel is járt ám érvényes találatot nem sikerült összehoznia. Végül a hazaiak bevitték a kegyelem döfést. Összességében a PSG simán meg tudta nyerni ekkora gólkülönbséggel a találkozót.