A Bajnokok Ligája H csoportjában igazi kuriózumra bukkanók már az első játéknapon a 2020/2021-es idényben. A csoport esélyese a PSG fogadja a szebb napokat megélt Manchester Unitedet. Persze mindkét együttesnek akad problémája. A hazaiak a Vírus illetve sérülések miatt lettek megtizedelve míg a vendégek sérülések illetve morális problémák miatt vannak lejtmenetben. E párosítás 2019.-ben a legnagyobb megdöbbenést okozta mikor a Manchester United idegenben több gólos hátrányból vívta ki a továbbjutást a PSG ellen. Jelenleg talán nem akkora meglepetés lenne egy vendég győzelem de még így is jól fizetnének a bukmékerek ha így történne. Érdekes mérkőzés előtt állunk.


PSG: Navas;Kurzawa;Kimpembe;Diallo;Florenzi;Herrera;Pereira;Gueye;Mbappe;Neymar;Di Maria


Manchester United: De Gea;Wan-Bissakka;Tuanzebe;Lindelöf;Shaw;McTominay;Fred;Rashford;Fernandes;Telles;Martial


A mérkőzést a Manchester United kezdte. 5.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 12.perc: ismét két hazai szöglet melyeket követően De Gea védettbravúrral. 21.perc: vendég büntető melyet Fernandes a kapusba lőtt ám navas elmozdult a gólvonalról így Fernandes ismételhetett ezt már a kapuba lőtte 0:1! 26.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 34.perc: Neymar illetve McTominay sárgult be. 39.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget a félidő. 


A második félidőt a PSG kezdte. A félidőben Kean érkezett Gueye helyére. 47. perc vendég helyzet találat nélkül majd hazai kontra ám ebből sem született gól. 48.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 51.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 55.perc: hazai szöglet melyet követően Martial fejelt saját hálójába 1:1! 57.perc: hazai helyzet majd szöglet ám találat nem született. 59.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 60.perc: Martial lőtt kevéssel a kapu mellé. 61.perc: Kean került helyzetbe de végül szerelték. 64.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 67.perc: Telles helyére Pogba állt be. 70.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 72.perc: Tuanzebe sárgult be. 75.perc: hazai sarokrúgás melyből helyzet nem alakult ki. 78.perc: Herrera helyére Rafinha érkezett, majd Florenzi helyére Dagba. 80.perc: Rashford lövését védte Navas. 81.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 84.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 85.perc: Pereira sárgult be. 86.perc: Di mAria helyére Sarabia állt be majd Kurzawa helyére Bakker érkezett. 87.perc: vendég szöglet melyből  Pogba passzát követően Rashford lőtte ki a bal alsót 1:2! 88.perc: Van De Bekk állt be Fernandes helyére illetve Martial helyére James. 90.perc: Kean sárgult be. 92.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. Így ért véget a mérkőzés. 


Az első játékrészben a hazaiak ugyan jobban kezdtek ám mégis a vendégek taktikája érvényesült. Fernandes révén meg is szerezték a vezetést s a félidő második felében jobban is játszottak. A második félidőben a vendégek taktikája ismét jobban érvényesült s a hazaiak támadói nem sok helyzetbe kerültek. A vendégek ugyanakkor veszélyes szögleteik mellett kontráikat is jól tudták kamatoztatni. A végén pedig a 3 pontot is meg tudták szerezni.