Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-06-07 16:06:16Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comŠ’ÿX™Þ

A kényszerszünet okozta focihiány rengeteg pletyka melegágyává vált. Tekintve, hogy a TOP bajnokságok és a Nemzetközi Kupák szünetelnek mi is szemezgetünk a lehetséges jövőbeni igazolások között. Anglia az egész focivilág anyagi mozgató rugója így itt kezdjük cikksorozatunkat, melyben további bajnokságok együtteseit vesszük górcső alá.


Angliában jelenleg a Liverpool szinte bajnok, együttese nagyon erős játékosokból áll így inkább Mane eléigazolása lehet esetleges téma mint egy egy esetleges érkező. Persze a szezon még hosszú de nem néz túl izgalmas nyár elé a vörösök gárdája az igazolások terén.
Mancheter City: szinte minden a CAS döntésén múlik a manchesterieknél. A lehetsége eligazolások s az igazolni kívánt játékosok neve is. Gyakorlatilag kiszámíthatatlan a City szempontjából a nyár sőt a szezon hátralévő része is. Nem érdemes még pletyka szinten sem egyenlőre találgatásokba belemenni.


Manchester United: Talán a nyár egyik legfoglalkoztatottabb klubja lehet úgy az eladás mint a vételi oldal tekintetében. Pogba eladása minden bizonnyal egész nyáron téma lesz s tekintve a gyazdasági helyzetet szüksége is lehet rá a klubnak mert az érte kapott pénzt más a klub arculatához talán jobban illő focistára költhetnék. Sancho erősen képben van a vörös ördögöknél s persze védők és csatárok is érkezhetnek Gearlish és Maddison pedig a nyár csúcstémái lehetnek. A távozók sorát Sanchez Smalling erősítheti itt a végleges  távozásról lehet szó. Solskjaer úgy fest Fernandes szerződtetését követően megtalálta az együttes helyes útját s a nyáron ha az eddigi építkezés folytatódik egy erős Manchester Unitedet kerülhet újra a foci nemzetközi vérkeringésébe is.


Chelsea: a gazadsági helyzet miatt úgy fest akár Kante is elszerződhet a PSG együtteséhez s Pedro is távozni fog igaz esetében már az előrehaladott életkor is döntő jelentőséggel bír. 


Az Arsenal esetében Aubameyang távozása lehet valós probléma emellett persze Özil sem biztos, hogy marad mellőzött szerepe miatt.


Összességében egy rendkívüli nyár elé nézünk ahol minden bizonnyal rövidített átigazolási idődzak vár ránk s ahol várhatóan csak az igazán nagy büdzsével rendelkező klubok tudnak jelentős erősítéseket véghez vinni, esetleg a szemfüles középegyüttesek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .