A csoportmérkőzések utolsó játéknapjához érkeztünk. A mai napon az E és az F csoport küzdelmei érnek véget. A F csoportban hazánk fiai ezúttal Münchenben Németország ellen lépnek pályára. A csoportot Franciaország vezeti 4 ponttal majd Németország és Portugália 3; 3 ponttal követi őket, Magyarország pedig 1 ponttal a 4. Ha Magyarország ma szer bizonyosan továbbjut a csoportkörből akár a csoport második helyén is persze ebben az esetben Magyar és Francia győzelem kellene, hogy a mai napon szülessen. A papírforma Német győzelmet jósol amely egyben Magyarország búcsúját is eredményezné. Veszítenie valója lényegében válogatottunknak nincs. Németország az EB egyik fő esélyese így ha valaki bukhat a mai napon az leginkább a Német válogatott. Kitűnő meccs előtt állunk!

Németország: Neuer;Rüdiger;Hummels;Ginter;Kimmich;Gündogan;Kroos;Gosens;Sane;Havertz;Gnabry

Magyarország: Gulácsi;Nego;Botka;Orban;Szalai;Fiola;Schafer;Nagy;Kleinheisler;Szalai;Sallai

A mérkőzést Németország kezdte. 5.perc: magyar szöglet  helyzet nélkül. 11.perc: egy kitűnő jobb oldali beadást Szalai fejelt a hálóba 0:1! 21.perc: hazai szöglet melyet követően előbb Hummels fejelt majd Ginter lövését Gulácsi védte bravúrral. 28.perc: Botka sárgult be. 29.perc: Gündogan sárgult be. Több nagy helyzet nem alakult ki. 

A második félidőt Magyarország kezdte. 53.perc: Gulácsi védte Havertz lövését. 58.perc: Gündogan helyére Goretzka állt be. 60.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 61.perc: Sane sárgult be. 64.perc: Sallai a bal kapufára lőtt. 65.perc: Fiola sárgult be illetve Szalai Ádám is. 66.perc: egy jobb oldali beadást követően Gulácsi jött ki rosszul kapujából s így Havertz fejelt a kapuba 1:1! 67.perc: Havertz helyére Werner állt be majd Müller Gnabry helyére. 68.perc: Szalai ívelését követően Schön fejelt a hálóba Neuer mellett 2:1! 75.perc: Schön helyére Sallai állt be. 81.perc: Kroos lőtt centikkel a kapu mellé. 82.perc: Szalai helyére Varga érkezett illetve Gosens helyére Musiala állt be majd Ginter helyére Volland állt be. 84.perc: Goretzka kapott jó labdát majd lőtt 3 blokkoló láb mellett a kapuba 2:2! 88.perc: Nikolic állt be Kleinheisler helyére illetve Lovrencsics állt be Fiola helyére. 90.perc: 3 egymást követő hazai szöglet melyekből helyzet nem alakult ki. 

Az első játékrészben Magyarország kitűnően kezdett s Szalai Ádám révén meg is szerezték a vezetést. A találatot követően a hazaiak is alakítottak ki helyzetet de mezőnyfölényen kívül többet nem tudtak elérni. A második játékrészben sikerült egyenlíteniük a Németeknek ám 2 perccel később ismét a Magyar válogatott vezetett. Ezt követően elképesztő német nyomás következett amikor is a 84. percben Goretzka kiegyenlített. Ezt követően Németország az időt húzta a  mérkőzés végéig. Összességében  amagyar válogatott jól játszott míg mai ellenfele nagyon visszafogottan. Kitűnő mérkőzést láthattunk. A csoportból Franciaország, Portugália és Németország is továbbjutott. Magyarország ezen az Európa Bajnokságon IS elképesztő teljesítményt nyújtott!!!!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .