A 2020-as Európa Bajnoki selejtezők a hétvégén két fordulóval folytatódtak. A pénteki játéknapon került megrendezésre a C csoport csoportrangadójának a visszavágója ahol Hollandia igyekszik Németorszégban revansot venni hazai vereségükért. E két együttes szenzációs mérkőzést produkált a közelmúltban így joggal várható a ma este folyamán is hasonló fociélmény. Jelenleg a csoportot Németország vezeti igaz egy mérkőzéssel többet is játszott mint Hollandia. Észak-Írország némi meglepetésre a második tehát jelenleg továbbjutó helyen áll és Hollandia csupán a harmadik. A válogatottak gyakorlatilag legerősebb felállásukban vághatnak neki a mai összecsapásnak melynek nincs valódi esélyese. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.


Németország: Neuer;Ginter;Tah;Süle;Klostermann;Kimmich;Kroos;Schulz;Reus;Werner;Gnabry


Hollandia: Cillessen;Dumfires;De Ligt;Van Dijk;Blind;De Jong;Wijnaldum;Roon;Promes;Depay;Babel


A mérkőzést Németország kezdte. 1.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 9.perc: Depay lövését védte Neuer látványos mozdulattal majd az ezt követő hazai kontra végén Gnabry lőtte a kapuba klostermann passzát 1:0! 15.perc: Kroos lőtt centikkel a kapu mellé. 22.perc: De Ligt fejelt kevéssel a kapu mellé. 27.perc: Gnabry lövését Cillesen védte óriási bravúrral. 30.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 35.perc: Depay és Kimmich is besárgultak. 39.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 42.perc. Reus próbálkozását védte Cillessen szép mozdulattal. Ezzel ért véget a félidő.


A második félidőt Hollandia kezdte. 49.perc: Roon besárgult így ki kell hagyja a következő EB selejtező mérkőzést. 50.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 54.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 58.perc: Roon helyére Malen állt be illetve Dumfires helyére Propper. 59.perc: Babael passzolt De Jong elé aki szépen lőtt a hálóba 1:1! 61.perc: Werner helyére Hravetz érkezett illetve Reus helyére Gündogan. 65.perc: vendég szöglet melyet követően Van Dijk fejesét hárította Neuer majd a kipattanó Tah testéről a hálóba került 1:2! 71.perc: De Jong sárgult be kezezésért melyet saját 16-osán belül követett el így hazai büntető következett melyet Kroos a hálóba lőtt 2:2! 74.perc: Malen próbálkozását Neuer hárította. 79.perc: Wijnaldum jól játszott Malen elé aki az üres kapuba lőtt 2:3! 81.perc: Babael helyére Ake illetve Ginter helyére Brandt állt be. 91.perc: Depay kitűnő labdáját Wijnaldum lőtte a hálóba 2:4! Eldőlni látszik a mérkőzés. 93.perc: Gnabr lőtt kapásból a keresztlécre. S ezzel véget is ért a találkozó!


Az első játékrészben Németország irnyítása alatt tartotta a mérkőzést s sok helyzetet dolgozott ki. Hollandia leginkább Depay és a szögletek révén veszélyeztetett így a élidei német vezetés teljesen megérdemelt. A második félidőben elképesztő csatát láthattunk ahol Hollandia bizonyította bármire is képes lehet otthonától távol. Németország jól játszott á helyzeteit nem kellően jól használta ki míg ellenfelük helyzetkihasználásának és szerencséjének köszönhetően két gólos sikert tudott aratni. Összességében kitűnő mérkőzést láthattunk ahol Hollandia megérdemlten tudott nyerni. Az Európa Bajnokságra jó eséllyel e két együttes jut ki e csoportból ám még béhány érdekes mérkőzés addig hátra van.