A Premier League 20. fordulója folytatódik a mai napon. 3 mérkőzést rendeznek melyből 2-re erősnek tűnő tippünk van ezekre térek ki az alábbiakban.
Bournemouth – Arsenal
A Bournemouth fogadja az Arsenalt akik akár vissza is előzhetik a Manchester Cityt, ezzel ismét fellépve a dobogóra. Az
ágyúsok a City tegnapi győzelmével visszaszorultak a 4. helyre. Nem lesz ma könnyű dolguk, ugyanis a Bournemouth meglepően jól szerepel, jelenleg a 9. helyet foglalják el. Nehéz megjósolni mi lesz ennek a mérkőzésnek a kimenetele, de szinte biztosra vehető, hogy több gólt is láthatunk majd. Az Arsenal 3.2, míg a Bournemouth 3-as gólátlaggal játssza a szezonban a bajnoki mérkőzéseit. Az odavágó eredménye is gólokat sejtet, hiszen hazai pályán 3-1-re nyert az Arsenal, idegenben nem biztos, hogy sikerül a győzelem, de szerintem erős tipp erre a mérkőzésre a BTS azaz a mindkét csapat szerez gólt amelyre
1.67-es szorzót is kaphatunk.

Stoke – Watford
A Stoke a Watfordot fogadja előbbi a 15. utóbbi a 12. a tabellán. Ránézésre azt mondhatjuk mindkét csapat pocsék formában van, de ha jobban megnézzük láthatjuk, hogy a Stoke-nak igen nehéz dolga volt, hiszen idegenben játszottak az Arsenallal, Liverpoollal és a Chelseavel is. A korábbi egymás elleni eredmények is a Stoke győzelmét sejtetik, november végén idegenben
is legyőzték a Watfordot, otthon még könnyebb dolguk lehet. Azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a Watford 1-jén játszott míg a Stokenak 1 nappal több idő jutott a regenerálódásra. Így én sima Stoke győzelmet várok amire 1.75 körüli szorzót is kaphatunk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .