A nice background for your desktop. From the scene where Tony is sitting in the tub and talking about the pelicans on TV.

Mára mindenki számára elérhetővé vált az online sportfogadás, így már szinte minden fiatal kihasználja ezt.

Az emberek 95% hosszútávon veszít, vagy stagnál a befektetett összegével.  Ahhoz, hogy nyerjünk is nem szabad az átlag emberhez tartozni, mert amit ők csinálnak az biztosan rossz, mivel az emberek nagy része veszít. Nézz körül a környezetedben, szerintem senkit nem találsz, aki képes ebből megélni. Tehát tanácsokat soha ne fogadj el olyan embertől aki az “átlagnak ” számít. Te aki ezt olvasod nyilván ehhez a réteghez tartozol különben nem kerested volna fel ezt az oldalt, hogy segítséget kérj. Az átlag ember néhány ismérve, hogy te is magadra ismerj: – Minden hónapban várod a fizetésed, és hó végére elfogy a pénzed, semmit nem tudsz félre tenni. – Sokkal drágább dolgokat vásárolsz, mint amit megengedhetnél magadnak. – Egy átlagos autóban ülsz aminek az értéke nem haladja meg a 6 millió ft-ot. Legrosszabb esetben ez egy 10 éves BMW. (Titkon te is tudod hogy nem BMW tulajdonos vagy, hanem egy ronccsal jársz). – Suli után hazamész találkozol a barátaiddal, és elmentek vásárolni. – Minden nap a hétvégét várod, és ha tehetnéd átpörgetnéd a hétköznapokat, pedig minden nap egy újabb lehetőség arra, hogy gyarapítsd a tudásod és egyre közelebb kerülj a céljaidhoz. – Céltalanul élsz, nincs semmi kitűzött cél, amit el szeretnél érni. Csodák nem léteznek, neked kell változtatni ezeken, ne kövesd szüleid példáit akik valószínűleg így élnek, és már feladták álmaikat. Ők nem mernek kockáztatni, de neked még van lehetőséged.

Most nyilván azt gondolod, hogy nekem könnyű volt, mert nem éltem át ezeket, de régen én is egy átlag ember voltam, és képes voltam változtatni, akkor neked is sikerülhet.

Van egy jó hírem számodra, bárki kitörhet innen, csupán a gondolkodás módodon kell változtatnod. Mindent amit eddig tanultál és csináltál sportfogadással kapcsolatban, azt felejtsd el, mert rossz. Persze ezt most csak az olvassa tovább akik képesek összetett mondatokat alkotni, mert a megvalósításra nem mindenki lesz képes.

  1. Érzelmeid azonnali kiiktatása minden téren. Kedvenc csapat, legjobb barát véleménye.
  2. Megérzések nincsenek, még senki nem gazdagodott meg a megérzéseiből. Nem vagy látnok, tehát nincs megérzés a fogadásban.
  3. Szerencse: Nem létezik szerencse, csupán jobb esélyek, vagy véletlen. Nincs olyan hogy szerencsés sorozatod van, csak jól gondolkoztál, és megfelelő döntéseket hoztál, aminek a szerencséhez semmi köze.
  4. Stratégiák léteznek, amihez tartanod kell magad, ha sikeres akarsz lenni. Lássunk egy jó példát. Jól ismert duplázós stratégia. Minden egyes új fogadásunk tétje dupla akkora lesz mint az előző, de csak akkor ha vesztes. Ha nyertes kezdjük újra az alaptéttel. Általában 5 vesztes fogadásig érdemes elmenni. Ezt előre el kell döntened, és tartani magad hozzá. Tehát ha 5 fogadásból egy nyertes 2.00 odds-on akkor nyertél. Ez egyszerűnek tűnik, de mivel egy átlag ember vagy nagyon nehéz lesz magad tartani a stratégiához.
  5. Statisztikák, elemzések: Azonnal felejts el minden statisztikát, nem létezik két egyforma meccs. Rengeteg kiszámíthatatlan dolog van amit előre nem lehet tudni.( piros lap, sérülés, idő változása….). Két dolog viszont nagyon fontos, a játékosok formája,és a csapat adott morálja. Ezt minden alkalommal meg kell nézned. Válasz ki 10 teniszezőt, vagy 3 focicsapatot, akikről mindent megtudsz, ebbe a családi hátterük is beletartozik, és folyamatosan nyomon követed. Ez tenisz esetében különösen fontos , mivel itt egy emberen múlik a meccs sorsa. Ez munka, nem játék, nyilván rengeteg időt fog elvenni, de ezen tudásoddal már komoly vagyonra tehetsz szert. Az első hónapban csak ismerd meg a játékosokat. Lehetőleg olyat válasz, aki sok meccset játszik, de nem a legismertebbek. Mert a fogadó iroda is nézi ezeket az adatokat, de egy kevésbé ismert játékosnál nem veszik ezeket figyelembe ezt az oddsok megadásánál. Következő hónapban pénz nélkül fogadj, és tanulj a hibáidból. Amikor élesben elkezded, ne kis téttel játsz, mert azt nem fogod komolyan venni. Vedd mindig vedd figyelembe a mi tippjeinket is, és ha kell bíráld felül.

Regisztrálj, és kérd tippjeinket, és használd a legjobb stratégiáinkat.

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .