A Premier League 35. fordulójának záró mérkőzését rendezik meg hétfő este. A Manchester United hazai pályán fogadja a Southampton együttesét. A Vörös ördögök a fordulót követően a Leicester és a Chelsea meglepetés botlásai miatt rögtön a tabella 3 helyére kerülhet fel persze csak abban az esetben ha ma este nyerni tud. A Soton rendkívül nehéz feladatnak tűnik tekintve, hogy nagyobb nevű ellenfeleit több esetben idegenben tréfálta meg. A két együttes ősszel 1:1-es döntetlent játszott. A manchesteri alakulat már a kényszerszünet előtt is jó formának örvendett hála Bruno Fernandes érkezésének. A szünetet követően eddig egy döntetlen mellet 4 meccset nyertek meg zsinórban ráadásul 3 gólos különbséggel. Pogba és Rasford visszatért míg Greenwood élete formájába lendült 18 évesen. Ezen kívül Matic formája is jelentősen javult. Így mondhatni jót tett a vörösöknek a spihenő. A mai meccsen nehéz elképzelni, hogy a vendégek akár egy pontot elhozzanak az Old Trafford-ról igaz egy újabb 3 gólos hazai siker sem lóg a levegőben. Érdekes mérkőzés előtt állunk.


Manchester United : De Gea;Wan-Bissaka;Lindelöf;Magure;Shaw;Pogba;Matic;Fernandes;Greenwood;Rashford;Martial


Southampton: McCarthy;Peters;Stephens;Bednarek;Bertrand;Redmond;Romeu;Prowse;Armstrong;Ings;Adams


A mérkőzést a Manchester United kezdte. 10.perc: a vendégek hibáját Martial hagyta büntetlenül ziccerét a kapus hárította. 12.perc: Pogba labdavesztését követően a védelm is kihagyott agy Armstrong közelről lőtt a hálóba 0:1! 16.perc: Rashford talált be lesről. 20.perc: Martial kezelt le egy nehéz labdát majd passzolt Rashford elé aki a kapuba lőtt 1:1! 23.perc: Martial egy szép cselt követően lőtt a hálóba 2:1! 29.perc: Pogba lőtt kapura de a hálóőr védeni tudott. 44.perc: Ward-Prowse sárgult be. 46.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül.


A második játékrészt a Southampton kezdte. 49.perc: Redmond lőtt kevéssel a kapu mellé. 53.perc: Stephens sárgult be. 54.perc: két hazai szöglet melyet követően Rashford lőtt kevéssel a akau mellé. 56.perc: Peters sárgult be. 63.perc: Pogba helyére Fred állt be illetve Adams helyére Long érkezett. 69.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 70.perc: Armstorng helyére Smalbone állt be. 74.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 75.perc: Shaw bokája kifordult helyére Williams állt be. 76.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 81.perc: MArtial hagyott ki ziccert. 84.perc: Greenwood helyére James állt be illetve Fernandes helyére McTominay. 86.perc: Wan-Bissakka sárgult be. 87.perc: De Gea védett bravúrral. 88.perc: Romeu helyére Obafemi állt be. 89.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. A hosszabbítás 5 perc, 95.perc vendég szöglet melyet követően Obafemi lőtt a hálóba közelről 2:2! Ezzel ért véget a találkozó.


Az első félidőben a vendégek kezdtek jobban. A vezető találatot követően a hazaiak felébredtek s két gyors góllal fordítottak is. Emellett több gólt is szerezhettek volna. A második félidőben a hazaiak kontra játékot játszottak ám az adódó ziccereket nem lőtték be. A vendégek a végén tudtak egyenlíteni. A bírói tevékenység időnként erősen megkérdőjelezhető volt leginkább az elmaradt piros lapok terén. Az eredmény nem a meccs képét mutatja.