Az Angol Ligakupa elődöntőjébe két jó formában lévő manchesteri együttes érkezeik. A hazaiak kitűnő formát mutatnak a bajnpkságban oly nagyon, hogy pontszámban beérték a listavezető Liverpool együttesét. Solksjaer együttese egyre érettebb játékot mutat immár a mérkőzések elején is majda végén viszik be rendszerint  a győztes találatokat.  A City a Covid által súlytott időszakban mérkőzést volt kénytelen kihagyni az Everton ellen. Tekintve a sűrű menetrendet mindkét együttes igyekezni fog e mérkőzést letudni sérülések és hosszabbítás nélkül. Az esélyek egyenlően oszlanak meg. Jó mérkőzés előtt állunk.


Manchester United : Henderson;Wan-Bissakka;Lindelöf;Maguire;Shaw;Pogba;Fernandes;McTominay;Fred;Rashford;Martial


Manchester City: Steffen;Cancelo;Stones;Dias;Zinchenko;Gündogan;Fernandinho;De Bruyne;Foden;Mahrez;Sterling


A mérkőzést a Manchester City kezdte. 2.perc: Rashford lőtt lesről a kapu szerencsés körülmények között maradt a 0:0. 3.perc: Gündogan lőtt a hálóba lesről. 9.perc: Fernandes lövését Steffen védte nagy bravúrral. 10.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 13.perc: De bruyne lőtt a bal kapufára szép mozdulattal. 23.perc: Mahrez szögletéből helyzet nem alakult ki. 24.perc: Foden lőtt lesről a hálóba. 26.perc: hazai szöglet melyből nem alakult ki helyzet. 44.perc: Stones hozott össze majdnem egy  büntetőt. Ezzel véget is ért a féliső érdemi része.


A második félidőt a Manchester United kezdte.48.perc: Fernandinho sárgult be. 51.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Stones lőtt a hálóba közelről 0:1! 57.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 62.perc: Henderson hatalmasat védett Mahrez lövését követően. 63.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 64.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 70.perc: Fred sárgult be. 75.perc: McTominay helyére Greenwood állt be. 78.perc: Cancelo sárgult be. 79.perc: Mahrez helyére Rodri állt be. 83.perc: vendég szöglet melyet követően Fernandinho lőtt a hálóba kapásból 0:2! 88.perc: Van De Beek állt be Fred helyére. 91.perc: Shaw sárgult be. 94.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. Ezzel ért véget a mérkőzés. 


Az első játékrészben a hazaik kezdtek erősebben, majd a vendégek is több helyzetet alakítottak. ki. A játék nagyon gyors volt a félidőben mely inkább a vendégeknek kedvezett. A második félidőben mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek ám a vendégek előbb használták ki azokat. Végül az eredmány tekintetében sima ám annál izgalmasabb mérkőzést láthattunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .