A Nemzetek Ligája B csoportjában a mai este folyamán játsszák az utolsó kör mérkőzéseit. A tét, hogy mely együttes esik ki a C Ligába illetve mely együttesek maradnak valamint mely ország válogatottja jut fel az A ligába. Jelenleg a csoportot Oroszország vezeti a magyar válogatott valamint Szerbiát és Törökországot megelőzve. A mai este esélyese a magyar válogatott. Az idei évben nem veszített mérkőzést válogatottunk tétmérkőzésen sőt döntetlen is kisebb arányban született e meccseken mint győzelem. Kitűnő formának örvend a válogatott s ma este ennek ékes bizonyítékát is adhatják a törökök ellen. Jó mérkőzés előtt állunk. 


Magyarország:  Dibusz;Szalai;Lang;Hiola;Nego;Sigér;Nagy;Hangya;Kalmár;Könyves;Nikolic


Törökország: Günok;Sangare; Demiral;Kabak;Erkin;Tekdemir;Tufan;Kahveci;Calhanoglu;Karaman;Tosun


A mérkőzést a Török válogatott kezdte. 10.perc: Kalmár lőtt a kapu mellé. 18.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 28.perc: Calhanoglu lövését Dibusz fogta. 40.perc: Karaman lőtt ám dibusz bravúrral hrított. Ezzel ért véget a félidő lényegi része.


A második félidőt a Magyar válogatott kezdte. A félidőben Könyves helyére VArga állt be illetve Kalmár helyére Cseri. 48.perc: Tekdemir sárgult be. 50.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 54.perc: Cseri sárgult be. 55.perc: Kahveci helyére Yazici állt be. 57.perc: Sigér lőtt egy kallódó labdát a hálóba 1:0! 59.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 64.perc: Gyurcsó érkezett Nikolics helyére. 70.perc: Nego lőtt kevéssel a kapu mellé. 71.perc: Tufan helyére Özcan állt be illetve Tosun helyére Türüc állt be. 73.perc: Calhanoglu lövését bámulatos mozdulattal védte Dibusz. 74.perc: Hangya helyére Holender állt be. 77.perc: Dibusz sárgult be illetve Holender is. 88.perc: Tekmedir helyére Ayhan állt be illetve Nego helyére Botka. 90.perc: Gyurcsó sárgult be. 92.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 95.perc: Varaga indult meg kontrából majd 70 méteres sprint után lőtt gólt 2:0! Ezzel ért véget a mérkőzés. 


Az első játékrészben mindkét együttes óvatosan játszott. Helyzet ugyan akadt itt is ott is ám komoly gólszerzési lehetőség a vendégek előtt. A második félidőben válogatottunk jól használta ki helyzeteit s 2 gólla megnyerte a mérkőzést illetve a csoportot is.