A mai napon 18:00 órától a Magyar válogatott Látja vendégül a 2020.-as Európa Bajnokság keretein belül Portugáliát. Sok szurkoló álma válik valóra ma este az által, hogy egy hazai rendezésű foci Európa Bajnokságon válogatottunkat láthatja a Puskás Ferenc Arénában ráadásul szinte teltház előtt. Az F csoport elképesztő erős, hiszen Németország mellett még Franciaország is itt szerepel. Tehát a mieinken kívül a még aktuális Európa Bajnok Portugália illetve az előző két Foci Világbajnokság győztese szerepel. A mai meccs esélyese alap esetben Portugália lenne ám a magyar válogatott hazai pályán nehezen elképzelhető, hogy csak úgy odaadja a 3 pontot. Kő kemény mérkőzés előtt állunk ahol bármi előfordulhat.

Magyarország: Gulácsi;Szalai;Orbán;Botka;Nagy;Lovrencsics;Kleinheisler;Schafer;Fiola;Sallai;Szalai Ádám

Portugália: Patricio;Semedo;Dias;Pepe;Guerreriro;Fernandes;Carvalho;Danilo;Ronaldo;Jota;Silva

A mérkőzést a Magyar Válogatott kezdte. 3.perc: egy kitűnő kiugratást követően Jota lövését védte Gulácsi. 13.perc: Jota lövését blokkolt a védelem. 23.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 29.perc: újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 37.perc: hazai szabadrúgás melyet követően Szalai Ádám fejelt Patricio kezébe. 38.perc: Guerreiro sárgult be. 44.perc: Ronaldo lőtt a kapu fölé.  Ezzel ért véget a játékrész. 

A második félidőt a Portugál válogatott kezdte. 48.perc: Fernandes szögletét követően helyzet nem alakult ki. 50.perc: Szalai lövését Patricio állította meg. 57.perc: Sallai lövését védte Patricio. 65.perc: Schafer helyére Nego állt be. 66.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 68.perc: Fernandes távoli lövését Gulácsi védte bravúrral. 69.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 71.perc: Silva helyére Rafael Silva állt be. 77.perc: Sallai helyére Schön Szabolcs illetve Kleinheisler helyére Sigér állt be. 80.perc: Schön talált a hálóba lesről. 81.perc: Nego sárgult be majd két csere Carvalho helyére Sanchez állt be illetve Jota helyére Silva. 84.perc: Orbán lábán pattant meg a labda s így jutott a kapuba Guerreiro lövése. 86.perc: Orbán sárgult be 16-oson belüli szabálytalanságáért. A büntetőt Ronaldo lőtte a hálóba 0:2! Eldőlt a mérkőzés. 88.perc: Fiola helyére Varga Kevin illetve Varga Roland állt be Nagy helyére és Fernandes helyére Moutinho állt be. 92.perc: vendég csiki-csuki és Ronaldo lőtt a hálóba 0:3!  Ezzel véget is ért az összecsapás. 

Az első játékrészben a portugál válogatott több helyzetet dolgozott ki ám találatig nem jutott. A magyar válogatott egy esetben a kaput el tudta találni, ám helyzet nem alakult ki. A második játékrészben a magyar válogatott több helyzetet dolgozott ki, ám a mérkőzés végére kijött a fáradtság így a vendégek alig 10 perc alatt gurítottak 3 gólt. Összességében a két válogatott között ma nem volt 3 gólnyi különbség ám a vendégek megérdemelten győztek. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .