Az F csoportban a mai napon két rendkívül fontos mérkőzést rendeznek meg. 15:00-tól a Puskás Ferenc Arénában lép pályára hazánk válogatottja az aktuális világbajnok Francia válogatott ellen lép pályára. Rossi fiai az első fordulóban kitűnően helyt álltak Portugália ellen, ám végül mégis 3 gólos vereséget szenvedtek. A Franciák az első fordulóban Münchenben focizták le a házigazda Német válogatottat, igaz 1 góllal győztek ám a helyzetek s a mutatott játék alapján 3 góllal is győzhettek volna. A mai meccs egyértelmű esélyese a Francia válogatott, ám a Magyar válogatott bárki ellen képes lehet bármire!! Kitűnő összecsapás előtt állunk.

Magyarország: Gulácsi;Szalai;Orban;Botka;Nagy;Nego;Kleinheisler;Schafer;Fiola;Sallai;Szalai

Franciaország: Lloris;Pavard;Varane;Kimpembe;Digne;Rabiot;Kante;Pogba;Griezmann;Mbappe;Benzema

A mérkőzést Magyarország kezdte.9.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 10.perc: Pavard sárgult be. 11.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 14.perc: Benzema lövését védte Gulácsi majd az ismétlést Griezmann lőtte Gulácsi azonban bravúrral védett. 17.perc: Mbappe fejelt a kapu mellé. 26.perc: Szalai sérült meg helyére Nikolic állt be. 31.perc: Benzema lőttkevéssel a kapu mellé. A francia válogatott ugyan némi mezőnyfölényben játszott ám nagy helyzetet nem tudtak kialakítani. A 47.percben egy csodás jobb oldali akció végén Fiola került helyzetbe majd lőtt a hálóba 1:0! Szenzációs gól!!!!!

A második félidőt Franciaország kezdte. 49.perc: Gulácsi védte bravúrral Pogba lövését. 49.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 52.perc: Botka sárgult be. 57.perc: Rabiot helyére Dembele állt be. 59.perc: Dembele lőtt a jobb oldali kapufára. 66.perc: Mbappe labdájába Orban szerencsétlenül ért bele ami így Griezmann elé került aki  a kapuba lőtt 1:1! 69.perc: Mbappe lövését Gulácsi hatalmas bravúrral tornázta ki. 75.perc: Schafer helyére Cseri állt be illetve Pogba helyére Tolisso majd Benzema helyére Giroud állt be. 81.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 82.perc: Mbappe lövését védte ismét Gulácsi. 82.perc: Kleinheisler helyére Lovrencsics állt be. 87.perc: Dembele helyére Lemar állt be. 95.perc: egy bal oldali beadást követően Varane fejelt centikkel a kapu mellé. ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben Franciaország mezőnyfölényt igyekezett kialkítani, ám ezt a magyar válogatott rendkívül jól tudta kezelni. A nagyobb helyzetekben Mbappe révén a vendégek álltak jobban ám a félidő végén Fiola révén a vezetést egy csodás támadás végén válogatottunk szerezte meg, lélektanilag fontos pillanatban. A második félidőben a vendégek nagy nyomást helyzetek válogatottunkra. Griezmann révén egy szerencsétlen eseménysort követően ki is tudtak egyenlíteni. Válogatottunknak akadtak kisebb helyzetei de több gólt már nem tudtak lőni csak úgy ahogy a ziccerek ellenére a francia válogatott sem. Összességben talán az EB eddigi legnagyobb meglepetésének lehettünk szemtanúi. Válogatottunk elképesztően jól játszott s 1 pontja azt is jelenti, hogy esélye lehet a továbbjutásra. Kitűnő összecsapást láthattunk!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .