A Bajnokok LIgája egyenes kieséses szakasza a szerdai napon is robog tovább. Az első mérkőzéseken születtek érdekes eredmények melyek közé tartozott az Atletico Madrid és a lIverpool összecsapása is. A címvédő kikapott lőtt gól nélkül, ami persze semmit sem jelent ám az Atleti jó helyzetbe hozta magát a továbbjutásért folyó csatában. A Liverpool idő közben kiesett az FA kupából s elszenvedte idei első vereségét a Premier League-ben. Mondhat i hullámvögybe kerültek igaz ez semmit nem jelent az idény összességére nézve. A vendégek nem szerepelnek túl fényesen a Premiera Division-ben, sorra okoznak csalódást szurkolóiknak a kisebb együttesek ellen elvesztett pontjaik miatt. A Bajnokok Ligája indulás is veszélyben foroghat számukra ha rosszul alakul a szezon vége.  A mai találkozó esélyese a hazai együttes amely egy jó taktikának köszönhetően simán továbbjuthat. Érdekes jó mérkőzés előtt állunk.


Liverpool: Adrian;Robertson;Van Dijk;Gomez;Alexander-Arnold;Henderson,Wijnaldum;Chamberlain;Mane;Firmino;Salah


Atletico Madrid: Oblak;Trippier;Savic;Felipe;Lodi;Correa;Thomas;Saul;Koke;Costa;Felix


A mérkőzést az Atletico madrid kezdte. 1.perc: Costa lőtt a kapu mellé kevéssel. 5.perc: Wijnaldum lőtt  a kapu mellé. 11.perc: Henderson lőtt centikkel a kapu mellé kapásból. 18.perc: egy vendég majd két hazai szöglet következett helyzet nélkül. 22.perc: egy tizeneggyes gyanús eset történt de a bíró visszanézte az esetet és nem ítélt büntetőt. 26.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 33.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 36.perc: Firmino lövését Oblak hárította. 37.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 39.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 43.perc: egy jobb oldali beívelést követően Wijnaldum fejelt a hálóba 1:0! A hosszabbítás 1 percében egy hazai szöglet következett helyzet nélkül. Ezzel ért véget a félidő. 


A második félidőt a Liverpool kezdte. 48.perc: Salah lövését Oblak hárította. 52.perc: Salah lőtt a kapu fölé. 54.perc: Robertson szögletéből helyzet nem alakult ki. 56.perc: Costa helyére llorente állt be. 60.perc. Firmono lövését Oblak hárította. 67.perc: Robertson fejelt egy kipattanó labdát kevéssel a kapu mellé. 68.perc: 3 hazai szöglet helyzet nélkül. 81.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 82.perc: Chamberlain helyére Milner állt be. 87.perc: Salah lövése szállt a kapu fölé. 88.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. A hosszabbítás 2 perc, 93.perc: Saul lőtt a hálóba ám les miatt érvénytelenítették találatát. Ezzel véget ért a rendes játékidő. Az idegenbeli eredményt követően következeik a hosszabbítás. 


A hosszabbítás első félidejét a Liverpool kezdte. A kezdéskor Trippier helyére Vrsaljko érkezett a vendégeknél. 91.perc: Correa betörésénél úgy tűnt szablytalanság történt a 16-oson belül ám a bíró nem ítélt 11-est. 93.perc: Wijnaldum lövését bravúrral védte Oblak. 94.perc: Firmino lövése a kapu jobb oldalához ment a kipattanót pedig Firmino a kapuba fejelte 2:0! Ezze már a Liverpool a továbbjutó. 97.perc: Felix csapott le egy rossz kirúgásra majd Llorente elé passzolt aki a kapuba lőtt 2:1! Ezzel az Atletico a továbbjutó idegenben lőtt góllal. 103.perc: Felix helyére Morata állt be. A hosszabbítás hosszabbítása 2 perc, 106.perc: Llorente lőtt újabb gólt Morata passzából 2:2! Ezzel ért véget az első 15 perc a hosszabbításban.


A hosszabbítás második félidejét az Atletico Madrid kezdte. A szünetben Klopp Henderson helyére Fabinho-t hozta ba majd Wijnaldum helyére Origi állt be illetve Correa helyére Gimenez a túloldalon. 108.perc: hazai szöglet melyet követően vitás eset alakult ki de nincs 11-es ez a végső döntés. 109.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 113.perc: Firmino helyére Minamio állt be. 116.perc. hazai szöglet elyzet nélkül. 119.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 120.perc: Alexander-Arnold;Morata és Saul is besárgultak. 121.perc: Morata egy kontra végén betalált 2:3! Ezzel eldőlt, hogy az Atletico Madrid jutott tovább.


Az első játékrészben mindkét együttes több helyzetet dolgozott ki. A vendégek jól kezdtek majd a Liverpool is egyre több helyztet alakított ki. A második félidőben a hazaiak az újabb gól megszerzése érdekében mindent megtettek ám végül nem sikerült belőniük azt sőt pár centin múlt, hogy ne essenek ki az utolsó percebn. A hosszabbítás első félidejében iszonyatos rohanás s gólok következtek melyből a vendégek jöttek ki jobban.A hosszabbítás második félidejében a hazaiak rohantak a továbbjutásért ám gólt az utolsó utáni percben a vendégek szereztek. Ezzel nagy megleptésre az Atletico Madrid jutott tovább. Kitűnő meccset láthattunk ahol a szív legyőzte a tudásbeli fölényt. Kitűnő párosítást láthattunk!!!