A kényszerszünet után immár nemcsak Németországban Magyarországon hanem Olaszországban is rendeznek mérkőzéseket igaz előbb az Olasz kupát játsszák le majd ezt követően folytatódik a Serie A. A kupát felgyorsították így a mai napra a Juventus és a Napoli döntője maradt. A két együttes heroikus küzdelem árán jutott a mai döntőbe. A Juventus nem túl szép játékkal a Milan együttesét győzte le illetve a Napoli az Inter együttesét győzte le. A két együttes az utóbbi években sorra az Olasz bajnoki címért küzdött igaz ebből a Juventus jött ki minden alkalommal győztesen. A mai meccsen nincs valódi esélyes tekintve, hogy a mindkét együttes keresi a formáját.Érdekes mérkőzés előtt állunk.


Juventus: Buffon;Cuadrado;Bonucci;De Ligt;Sandro;Matuidi;Pjanic;Bentancour;Dybala;Ronaldo;Costa


Napoli: Meret;Rui;Koulibaly;Maksimovic;Lorenzo;Zielinski;Demme;Ruiz;Callejon;Mertens;Insignie


A mérkőzést a Napoli kezdte.3.perc: Juventus szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 13.perc: Napoli szöglet helyzet nélkül. 23.perc: Insigne lőtt a bal kapufára. 27.perc: Juventus szöglet helyzet nélkül. 39.perc: Dybala labdáját Meret csípte el. 41.perc: Demme hagyott ki nagy helyzetet. 42.perc: Napoli szögletek helyzet nélkül. 46.perc: büntető gyanús szituáció ám végül marad a 0:0 a félidőben.


A második félidőt a Juventus kezdte. 49.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 51.perc: Callejon sárgult be. 65.perc: Costa helyére Danilo állt be majd Callejon helyére Politano illetve Mertens helyére Milik. 74.perc: Pjanic helyére Bernardeschi állt be. 77.perc: Rui sárgult be. 80.perc: Ruiz helyére Allan állt be. 81.perc: perc: Rui helyére Hisay állt be. 83.perc: Dybala sárgult be. 85.perc: Cuadrado helyére Ramsey állt be majd Zielinski helyére Elmans. 89.perc: Juventus szöglet helyzet nélkül. A hosszabbítás 3 perc, 93.perc: Maksimovic fejesét Buffon védte, majd Elmas lövését is védte a hálóőr. Ezzel ért véget a mérkőzés következehettek a 11-esek.


Dybala hibázott. Insigne belőtte 0:1! Danilo is hibázott, míg Politano belőtte 0:2! Bonucci belőtte igaz Maksimovic is 1:3! Ramsey sem hibázott igaz Milik sem így 1:4! Olasz Kupa győztes a Napoli!!!!


Az első játékrészben meglehetősen nagy csatát láthattunk csekély látvány közepette. A félidő vége volt izgalmasabb. A második játékrészben minfkét együttes alakított ki helyzeteket. A Napoli közelebb állt a győzelemhez ám Buffon ismét jókor volt jóhelyen. A büntetőpárbajt követően a Napoli mondhani megérdemelten nyerte meg a trófeát a tmpának tűnő Juventus játékosok előtt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .