A Bajnokok ligája immáron a 4. fordulóval folytatódik a válogatott szünetet követően. Az FTC csoportja második legkeményebb összecsapására készül idegenben hiszen a Barcelona után most a Juventus vendégeként kell, hogy szerepeljen. Az esélyek egyértelműek, igaz a budapesti mérkőzés megmutatta, hogy talán a pályán nincs akkora különbség a két együttes között mint a büdzsében. A tisztes helytállás mellett a fradi célja lehet a szerzett gól esetleg egy bravúr pont megszerzése. Érdekes összecsapás előtt állunk.


Juventus:Szczesny;Sandro;Ligt;Danilo;Cuadrado;MCKennie;Bentancour;Arthur;Bernardeschi;Ronaldo;Dybala


FTC: Dibusz;Lovrencsics;Blazic;Frimpong;Dvali;Heister;Somalia;Sigér;Zubkov;Uzuni;Nguen


A mérkőzést az FTC kezdte. 1.perc: Nguen lőtt kapura de a labda elkerülte a kaput. 12.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 14.perc: Dybala lövését védte Dibusz. 19.perc: egy jobb oldali Nguen beívelést Uzuni lőtt  ahálóba 0:1! 29.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 35.perc: Ronaldo lőtt szép gólt 25 méterről 1:1! 37.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 40.perc: újabb fradi szögletek helyzet nélkül. 47.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. Véget is ért a félidő. 


A második félidőt a Juventus kezdte. 56.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 59.perc: Bernardeschi lőtt kevéssel a kapu mellé. 60.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 62.perc: fradi szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 63.perc: előbb Morata állt be Dybala helyére majd Chiesa Bernardeschi helyére illetve McKennie helyére Kulusevski érkezett. 64.perc: hazai szöglet melyből Morata hagyott ki helyzetet. 67.perc: Sigér sárgult be. 69.perc: Ronaldo hagyott ki helyzetet. 70.perc: Zubkov helyére Isael állt be majd Boli váltotta Nguent illetve Botka állt be Lovrencsics helyére majd Sigért Laidouni váltotta. 77.perc: morata lőtt kapufát. 80.perc: Danilo sárgult be. 82.perc: Arthur helyére Ramsey állt be majd Bentancour helyére Rabiot. 83.perC: hazai szöglet helyzet nélkül. 92.perc: egy jobb oldali beívelést Morata fejelt a hálóba, Dibusz nem állt  a helyzet magaslatán. 93.perc: Chiesa sárgult be. Ezzel ért véget a találkozó.


Az első játékrészben meglepetésre a fradi kezdett jobban s a félidő első gólját is zöld fehérek lőtték. A Juventus ezt követően gyorsan kiegyenlített ám játékban a fradi méltó ellenfele volt nagynevű ellenfelének. A második játékrészben a hazaiak végig sokat próbálkoztak míg a magyar csapat az ellentámadásra épített. A végén Dibusz hibájának is köszönhetően végül érvényesült a papírforma.