A Bajnokok Ligája nyolcad döntői a mai napon folytatódnak. Az este folyamán a Juventus az idegenbeli vereséget igyekszik feledtetni. Az idei szezonban a zebrák nem fociznak csúcsformában s igaz ez Ronaldora is aki ugyan lövi rendre a gólokat ám játéka még sincs a csúcson. A Porto ugyanakkor nagyon kiegyensúlyozott masszív együttes látszatát kelti. A zebráknak igazán nehéz dolguk lesz ha ma este ki szeretnék vívni a továbbjutást. Kitűnő összecsapás előtt állunk.

Juventus: Szczesny;Cuadrado;Bonucci;Demiral;Sandro;Ramsey;Rabiot;Arthur;Chiesa;Morata;Ronaldo

Porto: Maechesin;Manafa;Mbemba;Pepe;Sanusi;Otavio;Uribe;Oliveira;Corona;Marega;Taremi

A mérkőzést a Juventus kezdte. 3.perc: Morata fejesét a léc alól Maechesin védett nagyot. 7.perc: Taremi nem tudott belőni egy ziccert. 17.perc: vendég büntető következett melyet követően Oliveira lőtt a hálóba 0:1! Bajban a Juventus. 27.perc: Morata helyzeténél hárított a vendég portás, az ezt követő szögletből helyzet már nem alakult ki. 31.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 40.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 41.perc: újabb hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 5 perc, 47.perc: Szczesny védett nagyot Oliveira helyzeténél. 48.perc: Otavio sárgult be. 49.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 

A második félidőt a Porto kezdte. 49.perc: Chiesa került helyzetbe majd lőtt a hálóba 1:1! 51.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 52.perc: előbb Taremi sárgult be majd reklamálásért újabb sárgalapot kapott így piros lappal hagyta el a játékteret. 57.perc: Chiesa lőtt a kapufára. 58.perc: három hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 62.perc: Sarr állt be Otavio helyére. 62.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 63.perc: Chiesa lőtte a hálóba Cuadrado labdáját 2:1! Jelenleg összesítésben döntetlen az állás. 67.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 69.perc: Rabiot labdáját Marchesin védte magabiztosan. 71.perc: Sanusi helyére Diaz állt be illetve Bonucci helyére Ligt állt be majd McKennie állt be Ramsey helyére. 82.perc: Chiesa lövését védte Marchesin. 83.perc: Sarr lövését Szczeny védte. 85.perc: Marega lőtt a kapu mellé. 87.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 90.perc: Uribe helyére Grujic állt be. A 91.percben hazai gól született ám végül nem adták meg  VAR rendszer jelzett. 93.perc: Chiesa sárgult be. 95.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. S ezzel véget is ért a rendes játékidő melyet követően a hosszabbítás következett.

A hosszabbítás első félidejét a Juventus kezdte. 92.perc: Cuadrado sárgult be. 97.perc: Oliveira sárgult be. 99.perc: vendég szöglet melyet követően Szczesnynek kellett hárítania. 102.perc: Arthur helyére Kulusevski állt be illetve Chiesa helyére Bernardeschi állt be. 103.perc: Bernardeschi sárgult be. Ezzel ért véget a hosszabbítás első félideje. 

A hosszabbítás második félidejét a Porto kezdte. A félidőben Marega helyére Toni állt be. 109.perc: hazai szöglet melyet követően Kulusevski lövését a védelem blokkolta. 111.perc: Grujuc lövését blokkolta a védelem. 112.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 114.perc: Rabiot sárgult be. 116.perc: Oliveira szabadrúgásból lőtt hatalmas gólt 2:2! 117.perc: hazai szöglet melyet követően Ronaldo hagyott ki helyzetet. 118.perc: ismét hazai szöglet melyet követően Rabiot talált a hálóba 3:2! 118.perc: Oliveira helyére Ndiaye állt be illetve Corona helyére Leite állt be. 120.perc: Ligt esett el gyanús körülmények között. 121.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 122.perc: Mbemba sárgult be. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a hazaiak jól kezdtek. Igaz egy szabálytalanságot követően a vendégek kerültek előnybe. A félidő nagy részében a hazaiak játszottak fölényben de találatig nem jutottak. A második játékrészben a hazaiak mindent elkövettek, hogy megszerezzék a továbbjutást. Szereztek is két találatot ám ez a hosszabbításhoz volt elegendő. A hosszabbításban a Porto alakított ki több és veszélyesebb helyzetet hiába a hazaiak emberelőnye. A hosszabbítás második félidejében a Porto ismét megszerezte a vezetést. A Juventus gyorsan kiegyenlített ám a továbbjutáshoz e gól már kevés volt. A későbbiekben találat már nem esett igaza a hazaiak mindent elkövettek de helyzeteiket nem tudták kihasználni. Összességében a Porto teljesen megérdemelten jutott a legjobb nyolc együttes közé.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .