A Serie A 4. fordulóját rendezik meg a hétvégén ahol a forduló rangadóján a Milan fogadja hazai pályán az Inter együttesét. A Milan hosszú éveket követően áll a tabella élén holtversenyben az Atalanta együttesével. Eddigi 3 mérkőzésükből mindhármat megnyerték s 7 gól mellett eddig egyet sem kaptak. Az Inter sem kezdte rosszul a szezont igaz egy döntetlen becsúszott a Roma ellen, Conte együttese ugyan sok gólt lő 10-et de sokat is kap 6-ot. Az egymás elleni rangadók különlegessége miatt nehéz megjósolni vajon ki szerezheti meg a mai napon a 3 pontot. Kitűnő mérkőzés előtt állunk. 


Milan: Han Hadnovic;Kolarov;Vrij;D’Ambrosio;Hakimi;Brozovic;Vidal;Perisic;Barella;Martinez;Lukaku;Martinez


Inter: Donnarumma;Calabria;Kjaer;Romagnoli;Hernandez;Kessie;Bennacer;Saelemaekers;Calhanoglu;Leao;Ibrahimovic


A mérkőzést a Milan kezdte. 8.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 11.perc: vendég büntető melyet Ibrahimovic ugyan kihagyott ám a kipattanót a kapuba lőtte 0:1! 16.perc: Leao labdáját Ibrahimovic lőtte a hálóba 0:2! Bajban a hazaiak. 22.perc: Kjaer sárgult be. 25.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 30.perc: Perisic labdáját Lukaku lőtte a hálóba 1:2! 32.perc: vendég szöglet helyzet nélkül.  33.perc: Donnarumma védte bravúrral Barella lövését. 46.perc: Kessie sárgult be. 47.perc: hazai szöglet melyet követően Lukaku lőtt kevéssel a kapu mellé. 


A második félidőt az Inter kezdte. 60.perc: Hakimi próbálkozása kerülte el centikkel a kaput. 61.perc: Ibrahimovic sárgult be. 62.perc: Rafael helyére Krunic érkezett majd Saelemaekers helyére Castilejo érkezett. 63.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 64.perc: Brozovic sárgult be. 67.perc: Pioli sárgult be. 68.perc: Brozovic helyére Eriksen állt be. 69.perc: Vidal sárgult be. 72.perc: Krunic próbálkozása maradt ki. 83.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 84.perc: Hakimi sárgult be. 84.perc: Vidal helyére Sanchez érkezett. 87.perc: Kessie helyére Piolo állt be. 93.perc: Lukaku lőtt kevéssel a kapu mellé. 96.perc: Lukaku lövését Donnarumma védte bravúrral. Ezzel ért véget a mérkőzés. 


Az első játékrészben a vendégek domináltak végig. A hazai együttesnek 3 momentuma adódott azok is a félidő második felében igaz így majdnem 2:2-vel vonultak az együttese a szünetre. A második félidőben az Inter végig nyomott. Rengeteg helyzetet alakítottak ki s csak a szerencsén múlott, hogy a Milan 3 ponttal gazdagodott. Összességében az Inter legalább az egyik pontra rászolgált, ám a focit gólra játsszák!