A Bajnokok Ligája 3. köre következik. Ezúttal a fradi hazai pályán a Juventus együttesét fogadja. elképesztő evek a kispadtól kezdve egészen a támadó sorig. Ronaldo e mérkőzésen térhet vissza a Bajnokok Ligájába vírusos fertőzése miatt. A fradi sorra játssza nehezebbnél nehezebb meccseit (UTE;MOL Fehérvár;Barcelona;Dinamo Kijev) ennek ellenére a pályán kitűnő eredményeket érnek el. Persze a Barcelona elleni vereség inkább a tisztes helytállás kategóriába tartozik. A Juventus nehézkesen kezdi az évet, emiatt a bajnokságban illetve a BL-ben sem áll az első helyen. Legutóbb a bL-ben a Barcelona nyert Torinóban. Természetesen a mai meccs esélyese a vendég gárda, ám szívós védekezéssel akár egy pontot el is csenhet a Fradi. Jó mérkőzés előtt állunk.


FTC: Dibusz;Botka;Dvali;Balzic;Lovrencsics;Zubkov;Somalia;Kharatin;Sigér;Nguen;Isael
Juventus: Szczesny;Cuadrado;Bonucci;Chiellini;Danilo;Rabiot;Arthur;Ramsey;Ronaldo;Morata;Chiesa
A mérkőzést a fradi kezdte. 7.perc: némi vendég nyomást követően Morata talált egy támadás végén a hálóba szabályosan 0:1! 16.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 19.perc: Botka sárgult be. 25.perc: Chiesa lövését blokkolták. 26.perc: Zubkov lőtt kevéssel a kapu mellé. 36.perc: Ronaldo lövését blokkolta a védelem. 37.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. Több helyzet nem alakult ki a félidőben. 


A második félidőt a Juventus kezdte. A félidőben Arthur helyére Bentancour érkezett. 53.perc: Ramsey helyére McKennie áll tbe. 57.perc: Ronaldo lőtt a kapu mellé. 60.perc: Ronaldo labdáját Morata lőtte a hálóba 0:2! 67.perc: Morata helyére Dybala érkezett. 68.perc: Botka helyére Heister állt be. 69.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 73.perc: egy rosszul haza adott labda után dybala gyakorlatilag az üres kapuba lőtt 0:3! 74.perc: Isael helyére Boli érkezett illetve Mak érkezett Tokmac helyére, majd Chiesa helyére Bernardeschi és Cuadrado helyére Frabotta. 80.perc: Zubkov helyére Uzuni érkezett. 81.perc: Dibusz hibáját követően Dybala lőtt kapura majd Dvali jutatta a labdát akaratán kívül a kapuba 0:4! 83.perc: Boli lövését védte Szczesny. 90.perc: Boli lövését védte ismét Szczesny majd a kipattanót a támadó a kapuba lőtte 1:4! 93.perc: Rabiot hagyott ki nagy helyzetet. Ezzel ért véget a találkozó.


Az első játékrészben a vendégek kezdtek jobban. A fradi a félidő közepén magára talált ám végig megilletődötten játszott. A második játékrészben a hazaiak sokkal jobban játszottak, igaz a gólokat a Juventus lőtte. Az utolsó két vendég gól hazai bakinak köszönhetően született. A szépítő találat azért sikerült  a fradinak. Összességében a jobb együttes győzött.