A Spanyol Bajnokság 4. fordulójában a Barcelona hazai pályán feogadja az elmúlt idényben kitűnően szereplő Valencia együttesét. A katalánok a nyár folyamán nem feltétlenül erősödtek a várt szinten ám Griezmann így is előrelépést jelehet a támadó szekcióban. Messi elhúzódó sérülése nem tett jót az együttesnek hiszen eddigi 3 mérkőzésükből 3 különböző eredményt értek el. A Valencia a már említett jó szezont követően minden bizonnyal személyes okok miatt vált meg edzőjétől így nem tűnik egyszerűnek a játékosok elyzete. Mindkét együttes ugyan annyi ponttal rendelkezik, ám egyikük sem áll dobogós pozícióba mely leginkább a Barcelona együttesére nézve meglepetés. Érdekes mérkőzés előtt állunk.


Barcelona: Ter Stegen;Alba;Lenglet;Pique;Semedo;De Jong;Busquets;Arthur;Afti;Griezmann;Perez


Valencia: Cillessen;Wass;Garay;Gabriel;Gaya;Guedes;Parejo;Coqulein;Torres;Gameiro;Rodrigo


A mérkőzést a Barcelona kezdte. 2.perc: Fati lőtt óriási gólt 1:0! 8.perc: Fati passzolt De Jong elé aki belőtte a ziccert 2:0! 11.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 17.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 27.perc: Gameiro lőtt a hálóba 2:1! 31.perc: Sanchez sárgult be reklamálásért.41.perc: három vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. Ezzel ért véget a félidő.


A második félidőt a Valencia kezdte. 51.perc: hzai szöglet melyet követően Pique vágott a hálóba egy lepattanó labdát. 3:1! Úgy fest a mérkőzés eldőlt. 52.perc: Griezmann lövését védte bravúrral a hálóőr. 53.perc: Sanchez sárgult be. 55.perc: Semedo lőtt a bal kapufára maradt a 3:1! 60.perc: Fati helyére Suarez állt be. 61.perc: Suaerz rögtön  akapuba is talált 4:1! 65.perc: Griezmann lőtt kapura ám Cillessen védeni tudott. 67.perc: Guedes helyére Cherysev állt be majd Torres helyére Lee. 69.perc: Lee sárgult be. 70.perc: Rakitic állt be De Jong helyére illetve Gomez Rodrigo helyére valamint Arthur helyére Vidal. 74.perc: Busquets lőtt közelről a kapu fölé. 75.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 78.perc: Gomez sárgult be. 82.perc: Suarez talált ismét a hálóba 5:1! 84.perc: Cheryshev sárgult be. A hosszabbítás 3 perc, 92.perc: Cheryshev talált a hálóba 5:2! Ezzel ért véget a találkozó. 


Az első játékrészben a hazaiak remekül használták ki helyzeteiket. A vendégek csupán szépíteni tudtak. A második félidőben a hazaiak elsősorban Suarez beállíást követően megállíthatalanok voltak. Griezmann is próbálkozott ám még látszik rajta nem szokta meg új együttesét. Összességében kitűnő helyzetkihasználásának miatt tudott ennyire simán nyerni a hazai együttes!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .