A 33. forduló csúcsrangadóját a Nou Campban rendezik ahol a Barcelona az Atletico Madridot fogadja. A bajnoki címért öldöklő csatát vívnak a gránát vörös kékek illetve a királyiak. A mai mérkőzés a pontegyenlőséget tekintve akára az egész bajnokság végkimenetelét is befolyásolhatja. A Barcelona jó formában van mindössze a Sevilla ellen veszitett pontokat igaz ez pont elég volt, hogy a Real Madrid behozza pontszámban őket a tabellán. A matracosok jelenleg a 3. helyen állnak s 2 ponttal előzik meg a Sevilla együttesét. A barcelona mögött azonban 13 pontos lemaradásban van az Atletico Madrid. A mai mérkőzés esélyese a Barcelona.


Barcelona: Ter Stegen;Alba,Lenglet;Pique;Semedo;Vidal;Busquets;Rakitic;Puig;Suarez;Messi


Atletico Madrid: Oblak;Arias;Gimenez;Felipe;Lodi;Thomas;Saul;Correa,Carrasco;Llorente;Costa


A mérkőzést a Barcelona kezdte. 2.perc: Oblak védte Suarez lövését. 7.perc: hazai szabadrúgás melyből helyzet nem alakult ki. 11.perc: hazai szöglet melyet követően Costa rosszul ért a labdába amely így saját kapujában landolt. 1:0! 16.perc: Vidal volt szabálytalan a 16-oson belül. A büntetőt Costa hibázta el ám a bíró újra rúgatta, az ismétlés már a kapuban landolt igaz ezt Saul rúgta be. Az esetet követően Pique és Ter Stegen is besárgultak. 22.perC: Messi lőtt kevéssel a kapu mellé. 35.perc: Saul sárgult be. 44.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 49.perc: hazai szöglet melyből nem született találat.


A második játékrészt az Atletico Madrid kedzte. 50.perc: hazai büntető melyet Messi lőtt a hálóba 2:1! 51.perc: Felipe sárgult be. 56.perc: Costa hagyott ki helyzetet. 61.perc: Mesi sárgult be. 62.perc: Smedo szabálytalankodott a 16-oson belül így vendég büntető következett melyet ismét Saul lőtt be. 63.perc: Rakitic helyére Roberto érkezett. 69.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 70.perc: Llorente helyére Felix állt be. 71.perc: Vidal lőtt a jobb kapufára. 75.perc: Costa sárgult be. 76.perc: Costa helyére Moarata állt be. 80.perc. Carrasco sárgult be. 84.perc: Correa helyére Vitolo állt be illetve Carrasco helyére Lemar valamint Busquets helyére Fati. 90.perc: Vidal helyére Griezmann állt be. A hosszabbítás 5 perc, 94.perc: Lemar sárgult be.


Az első játékrészben a hazaiak jól kezdtek. Rendkívül sok helyzetet alakítottak ki ám ennek ellenére egy öngóllal sikerült a vezetést megszerezniük. A vendégek azonban érdekes körülmények között két büntetőből egyet berúgva egyenlítettek. A félidő utolsó részét a hazaiak uralták.  A második játékrészben is a 11-esek játszották a döntő szerepet. Előbb a hazaiak majd a vendégek is lőhettek egyet egyet. A vége döntetlen mely a Barcelona bajnoki álmainak úgy fest véget vethet. Az eredmény nem tükrözi a mérkőzés képét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .