A Seria A 17. fordulóját rendezik meg. A forduló illetve a hétvége rangadóját a Roma és az Inter játssza. A hazaiak és a vendégek is kitűnő formának örvendenek. Utóbbi 5 mérkőzésükből 4-et nyertek emg 1 vereség mellett. A tabellán mondössze 3 pont előnye van a vendégeknek. A Bajnokok Ligája helyezésekért nagy harc folyik. Így minden egyes megszerzett pontért hatalmas küzdelem zajlik. A mai mérkőzés három esélyes. Kitnő mérkőzés előtt állunk.

Roma: Lopez;Ibanez;Samlling;Mancini;Karsdorp;Fraile;Veretout;Spinazzola;Mkhitaryan;Pellegrini;Dzeko

Inter: Handanovic;Skririnar;Vrij;Bastoni;Darmian;Vidal;Brozovic;Barella;Hakimi;Martinez;Lukaku

A mérkőzést az Internacionale kezdte. 9.perc: Handanovic bravúrja kellett hogy maradjon a 0:0! 13.perc: Martinez lövését védte a hálóőr az ezt követő szögletből Lukaku fejelt kapura ám ezt is hárítani tudta a kapus. 14.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 17.perc: Pellegrini talált a hálóba 1:0! 27.perc: Vidal hibázott ziccert. 32.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 34.perc: Young állt be Darmian helyére. 36.perc: Martinez hagyott ki helyzetet. 40.perc: Martinez lőtt lesről a hálóba. 43.perc: Lukaku sárgult be. 45.perc: Smalling sárgult be.  Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a Roma kezdte. 51.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 53.perc: Martinez rontott ziccert. 56.perc: vendég szöglet melyet követően Skririnar fejelt a hálóba 1:1! 58.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 63.perc: Hakimi lőtt a bal felső sarokba 1:2! 65.perc: Mancini illetve Bastoni sárgultak be. 73.perc: Spinazzola helyére Peres állt be. 76.perc: Fraile sárgult be. 77.perc: Martinez helyére Perisic érkezett illetve Cristante állt be Veretout helyére. 82.perc: Vidal helyére Gagliardini állt be majd Hakaimi helyén Kolarov folytatta. 85.perc: hazai szöglet következett helyzet nélkül. 86.perc: újabb hazai sarokrúgás melyet követően Mancini fejelt a hálóba 2:2! 88.perc: Dzeko helyére Mayoral állt be. 95.perc: Perisic sárgult be. 

Az első játékrészben mindkét együttes alakított ki helyzeteket.  Ahazaiak ezeket jobban tudták kihasználni. A második játékrészben az Inter kapcsolt magasabb fokozatba s ennek köszönhetően fordítani is tudtak. A hazaiak nem adták fel s a végén joggal ki tudtak egyenlíteni. Kitűnő mérkőzést láthattunk ahol igazságosnak mondható eredmény született.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .